sista dagen..

idag jobbade jag sista dagen innan semestern. Trodde att det skulle vara sjukt jobbigt men det var det inte...och det berodde inte på att jag inte bryr mig utan jag har nog inte fattat att jag faktiskt inte ska komma tillbaka på över år. Jag har aldrig varit hemma så länge utan har alltid jobbat. Jag märker nog av det dock när jag börjar bli rastlös i augusti, tur att man kan åka och hälsa på!!

Är förövrigt sjukt förbannad på telia, vår tv skulle varit inkopplad i fredags men fungerar fortfarande inte!!! Så nu har jag precis skrivit ett argt mail till dem (efter att Alex stått i telefonkö 2 gånger på 1 timma vardera och sedan blivit bortkopplad!!). Ordnar de inte detta snart så ser vi oss om efter något annat alternativ!!


Gårdagens tjockebild kommer iaf här! Idag känns det verkligen som om magen har börjat sjunka, den sitter inte längre ihop med brösten! haha


Kommentarer
Postat av: Sofia

Se där ja, nu kom en bild på "lilla magen" :) spännande med ett litet nytillskott om inte alltför länge. Skall bli roligt att följa! Hoppas Telia skärper till sig också!!

2011-07-05 @ 00:51:33
URL: http://soufih.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0