Santa Maria Tapas!

I lördags hade vi ju lite tapasfest här hemma. Vissa av tapasprodukterna har jag fått prova genom Buzzador (Att vara en buzzador innebär att du deltar i kampanjer där du får prova olika produkter och sedan rapportera din åsikt om produkten. Man får även produkter att att dela ut till vänner och bekanta för att prova och tala om vad de tyckte). Här kommer iaf en beskrivning av produkterna och vad jag/vi tyckte!

(Alla bilder är lånade från www.buzzador.com)


Jalapeñohalves
Dessa halvor fyllde jag med en getostcréme gjord på getost, creme fraiche och honung toppade med en valnöt. Jag vågade inte prova själv (då stackars lilleman får ont i magen om det blir föör starkt) men de verkde vara omtyckta. Min sambo gillade dem väldigt mycket!
Dessa är som små pitabröd fast med krydda i vilket ger lite sting. Jag gjorde två olika, en med ost och skinka och en med getost, parmaskinka och honung. Man lägger alltså detta emellan två st bröd och sedan steker man dem en liten stund på varje sida. Sedan delar man dem på mitten två gånger så blir det som små trekanter. Mycket gott kan jag säga!


Tapaskryddan var ingen höjdare. Jag förstod nog aldrig riktigt vad man skulle ha den till. Jag provade att krydda gurkor som ett recept var men det var inte gott. Den smakade bara extremt starkt..


Escabeche och Mango Mojo
Dessa röror kan man ha som topping på mycket (vi hade det på nästföljande produkt) Mango mojon var mest uppskattad och vi hade även blandat i lite jornötter i röran. Till Escabechen hade vi även brieost till! Dessa är perfekta att ha om man vill ha något annorlunda att dippa tortillachipsen i!


Dessa är som små spröda chips med smördegssmak! Riktigt goda och jag kunde stå och äta dem som de var! Dessa var min favorit bland produkterna!

Riktigt roligt att få prova dessa produkter! Blir lite annorlunda buzzning när man kan samla vänner hemma på en middag!
Dessa produkter utgör dock bara "basen" för tapasen och resten får man köpa till. Det finns receptfoldrar i affären om man känner att man behöver hjälp med recept!

Snart kommer jag vara med i en ny kampanj för buzzador. Denna gång för Locobase repair!


Vill du bli en buzzador? säg till mig och lämna din mail så skickar jag en inbjudan! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0