Tallrikskross!

Så fort man har pengar på kontot igen så åker man någonstans för att spendera..men det är väl det man har dem till? =) Vi åkte iaf till klädkällaren för att inhandla lite tyg till julgardiner i köket. De ska jag försöka hinna sy imorgon och ni får se dem här när de är klara! Sedan åkte vi till Ikea. Tänkte att folk kanske hade vett att stanna hemma en stormig dag som denna (vilket inte vi hade såklart) med så fel jag hade, hur mycket folk som helst! Vi var iaf ute efter en tavellist och en hylla till Axels rum, men som alltid så får man med sig lite annat hem med. Vi köpte bla en barnstol Axel ska sitta i om några månader men vi var ju bara tvungna att prova när vi kom hem. Han satt väldigt  stabilt faktiskt men antar att det inte är helt bra för hans rygg än? Så den får ställas undan och tas fram när det är dags att börja med smakisar (den 18 januari på dagen, då är han 4 månader!).

(bilden är väldigt sned men det är inte så lätt att ta kort samtidigt som man försöker få en bebis att skratta...lönlöst förövrigt)


Till rubriken nu då. Vi köpte 8 st mindre assietter för att det är något som aldrig räcker när man har folk hemma! När vi skulle betala så skulle jag lyfta upp lådan som vi hade lagt dem i (en sån där i papp som finns på Ikea), men handtaget gick sönder och alla tallrikar gick i backen. oops! Men personen i kassan var gullig och sa att jag kunde gå och hämta nya tallrikar. Undertiden som jag gjorde det så betalde Alex och det vara bara för mig att passera kassorna. När jag var tillbaka så hade Axel vaknat och jag skulle gå till amningsrummet men när Alex tog kartongen med tallrikarna så brast handtaget än en gång! KLirr sa det åter igen och både jag och Alex var vid detta laget ganska röda i våra ansikten. Men eftersom att det egentligen var kartongerna som var kassa så fick vi hämta 8 st nya, så idag har vi kostat Ikea ca 520 :-....


Har förövrigt skapat ett konto hos bloglovin och laddat ner deras ifåån app så nu kan jag följa mina favoritbloggar mycket lättare =)


Kommentarer
Postat av: Liselotte

Vi var också på Ikea idag... Mycket folk ja! Jag har förresten inte varit på Klädkällaren sen jag var i tonåren typ, har de fortfarande massvis med billiga kläder?

2011-11-27 @ 21:40:34
URL: http://www.lompansplace.blogspot.com
Postat av: Hanna

Vi va oxå på ikea idag... Hörde dock inget krasande, haha!! ^^

2011-11-27 @ 22:43:15
URL: http://hannaofsweden.se
Postat av: Sofia

Attans vilken osis ni hade på IKEA, men jag tror de har råd att "bjussa" på de assietterna ;)Svar: Japp, skorporna är Leilas, hon är fantastisk hon. Skorporna också såklart :)

2011-11-27 @ 23:14:53
URL: http://soufih.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Tack för tipset om bloglovin, en fantastisk app för mig som är beroende av så många bloggar!

2011-11-28 @ 16:10:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0