Fitnessfighten!

Nu är jag trött på min kropp känner jag. Efter att ha tränat ca 3 gånger i veckan sedan januari (dock inte så mycket nu den senaste månaden) och ändå inte fått de resultat jag vill ha så går jag på lite tyngre utmaningar. Nu på semestern så har allt falerat helt med och jag känner mig "flötigare" än på många år. Mår verkligen inte bra av att inte träna men på träningsanläggningen som jag går på finns det inte alls många pass som jag brukar gå på nu under sommaren så jag kommer inte iväg! Bara mig själv att skylla....MEN! Den 1:a augusti kommer jag som sagt att börja med fitnessfighten genom World of shape
 
"Fitnessfighten är ett effektivt sätt för dig att snabbt komma igång och få resultat!
Du tränar 1 timma per dag (styrketräning och kondition) varje dag i 30 dagar där du följer ett noga sammansatt kost- och träningsprogram som är anpassat för dig. Alla övningar kan du göra hemma eller på gymmet. I Fitnessfighten tävlar du om priser värda 53.000 kr. Du lägger in bilder och mått för och efter din träningsperiod. Varje månad utser vi en vinnare. Är du tävlingsinriktad och gillar utmaningar - då skall du välja Fitnessfighten!"
 

Det kommer att bli tufft, det inser jag men jag ska banne mig klara det!!! Många före mig har gjort det och då kan jag med! Kalle har fått i uppdrag att ligga på mig när det är tungt och har även en syster som kommer att få se till att träna med mig om det så behövs!!
Det tuffaste av allt kommer nog inte bli träningen utan att äta så många gånger om dagen som man behöver (mycket av det som är mitt stora problem idag, äter på tok för sällan och när jag väl äter är det för mycket) framförallt de dagar jag jobbar. Och sedan så ska man äta 1500 kcal om dagen så i början kommer jag bli tvungen att väga allt jag ska stoppa i mig!
 
Så från och med 1:a augusti så kommer en del av bloggen handla om min resa mot en snyggare kropp! =) Och eftersom jag nu har talat om detta för er så finns där ingen återvändo och inga ursäkter!!


Kommentarer
Postat av: Sara

Jag är också trött på min kropp!! Men steg nr 1 för mig får bli att prova vanlig träning först ;) men jag kommer följa dig hela vägen och heja på bäst jag kan!!!

2012-07-19 @ 22:40:01
URL: http://Mammasara.wintland.se
Postat av: Sofia

Jag skall försöka puscha dig så gott det bara går! Jag har också kikat lite på det där, kanske blir nångång till hösten. Men först skall jag ha semester :)

2012-07-19 @ 23:54:42
URL: http://soufisblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0