Leverans!!

Idag kom min klänning som jag beställde på Nelly.com!! Lika fin i verkligheten, sen så ser man ju självklart aldrig ut som modellen på bilden med efter mitt lilla projekt fitnessfighten i Augusti så kommer den sitta som ett smäck! Så bild med den på får ni allt vänta med!! Nu behöver jag bara ett par snygga skor med lagom höga klackar till!!
 
Idag har det inte hänt så mycket. Lite städning, besök hos farföräldrarna och en klippning av Kalle har det blivit!! Så skönt är det med Axel nu. Sen han började röra och ställa sig överallt så har han blivit mycket nöjdare och han är mest glad hela dagarna trots att två tänder till är på G! Hoppas att de slipper ställa till några besvär för honom!!
 
 
Nä mamma jag vill inte sova middag!!
Läggningarna numer tar en stund, lägger Axel ner, han ställer sig upp, lägger Axel ner, han ställer sig upp. Några vändor men tillslut vinner alltid mamma och pappa =)

Kommentarer
Postat av: Desiree Larsen

Åhh, jag som blev så nyfiken och trodde jag skulle få se dig i en vacker klänning ^^

2012-07-10 @ 20:49:49
URL: http://desiree1988.blogspot.com
Postat av: Sara

Ja det skall vara denna lilla detalj då som gör att det känns okej att Vidar inte ställer sig upp själv ännu ;) Jag vill också se klänningen!!!

2012-07-12 @ 11:49:33
URL: http://mammasara.wintland.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0