denna dag...

hade man ju lika väl kunnat hoppa över! Axel har inte varit på sitt bästa humör (även fast han är helt feberfri) och slagit sig har han med! Han har lyckats dunka huvudet i en garderob, slå i pannan i gåstolen..när han satt i den? och skalla sin pappa!
Efter att han ätit middag så tänkte jag ge honom lite katrinplommon då han varit väldigt hård i magen det senaste, det skulle jag inte gjort. Jag stod vid diskhon och tyckte att han var så tyst men det såg ut som han satt och lekte...då såg vi att han kräkt upp en del av katrinplommonen (var nog lite överfullt) och satt helnöjd och kladda med sitt kräk. Mmmmm mumma. Nä nu längtar jag bara efter DHW ikväll!! Finalen ju!Märkt pojke, syns inte så mycket dock. Inga bulor iaf, men de lär väl komma de med. Man märker verkligen att han är totalt orädd och tror att han kan så mycket mer än vad han faktiskt gör! Han försöker släppa händerna när man går, vräker sig framåt i soffan osv osv. Så även fast pojken vägrar krypa så är lugnet över...Men nu är pappa hemma och då är man självklart glad! =) Någon mer än jag som tycker att Axel har blivit väldigt rund? Pinonallen har iaf blivit en hit här hemma!

Kommentarer
Postat av: emlisch

Busig liten sötnos! får hoppas att morgondagen blir gladare istället!du har en utmaning hos mig: http://emlisch.blogg.se/2012/june/har-blivit-utmanad.htmlkramis

2012-06-05 @ 18:32:15
URL: http://emlisch.blogg.se/
Postat av: Sara

Jo rund och Go är han!! Och söt så söt!

Gnäll gnäll och gnäll här hemma med idag, och Jonas blev beordrad att jobba över. Men nu är han äntligen hemma och jag kopplar av med min iPhone i badet! Sååå skönt att få kolla fb och bloggarna ifred!

2012-06-05 @ 18:33:34
URL: http://Mammasara.wintland.se
Postat av: Lorelai - Mamma till Nathalie & Elias

skönt att höra att någon annan också har haft en sådan där "rolig" dag med "glada" ungar :P

2012-06-05 @ 19:14:38
URL: http://frubrunett.blogg.se/
Postat av: Liselotte

Vi får ta en lekdejt till sommaren. Du, jag, Lorelai och barnen. Kanske några fler som vill vara med ;-).

2012-06-05 @ 21:30:43
URL: http://www.fotoliselotte.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0