Syskonvagn?

Idag har vi varit ute och kollat in lite olika syskonvagnar. Har inte tänkt att köpa en än men det är ju en djungel där ute så det skadar nog inte att börja kolla sig för!! Jag hade gärna velat ha en bugaboo Cameleon men att betala 14.000 för en vagn? Aldrig i livet! Krav vi har är att de ska kunna sitta bredvid varandra (inte bakom) och att den måste gå in i bilen för vi är inte så sugna på att byta bil bara för vagnens skull! Så de som det lutar åt är en baby jogger city mini gt (varför så långa namn?) eller en Urban Jungle mountain buggy.

Så är ni barnvagnsexperter så mottages tips tacksamt :)


Kommentarer
Postat av: Helen

Kolla på blocket.....finns jätte fina som är välvårdade

2012-09-29 @ 16:50:19
Postat av: Lorelai

Hört bara bra saker om gt men ingen erfarenhet av den. UJ - love it!!! Och barnen tycker också jättemycket om den!!

2012-09-29 @ 17:45:13
URL: http://frubrunett.se
Postat av: alexandra mamma till Tove & Lykke

ja det där med barnvagn är en jungel..
jag hade några krav när jag köpte våran syskonvagn...
Jag vill ha en rätt lång liggdel ( för tove växte ur sin vid 2,5 så vi fick byta vagn) Sen ville jag inte att sittdelarna skulle vara helt fast utan ville kunna vända på dem. jag skulle inte vilja ha min bebis som inte vill ligga ner längre frammåtvänd. utan vill kunna se barnet. och det är ju även det som är bäst för barnet. De behöver ju inte alla intrycken förens de är närmare året.
sen ville jag heller inte ha den på längden utan på bredden..
Och då fanns bara bugaboo donkeyn.. så det blev den vi köpte..
så mitt tips är att skriva ner dina krav och sedan gå till en barnvagnsbutik..

Svar: Ja det där med att vända barnet för tidigt är ju det största problemet isf iom att det inte är så många vagnar som man kan det på. Axel vände vi tidigare då han inte tyckte det var kul att sitta i vagnen åt det hållet och tror visserligen inte att han har tagit nån skada av det =) Hade gärna köpt donkeyn men tror tyvärr inte att det finns så mycket pengar till det....även de begagnade är svindyra men ska hålla utkik efter en sån....tar de lite plats i bilen?
Jessica

2012-10-01 @ 06:59:04
URL: http://axdal.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0