Paket!

Idag var Axel tillbaka på förskolan efter 8 veckors ledigt! Han var lite blyg och ledsen när jag lämnade men fick sedan ett sms av personalen att han var igång och lekte! När jag hämtade honom så verkade han inte ha några större planer på att följa med mig utan satte sig och pusslade istället! Tror nog att det är skönt både för honom och för mig att allt är tillbaka till vanliga rutiner igen! Han har varit som ett ljus hela eftermiddagen så hoppas att förskolan gör susen lite och minskar på trotsen =)
 
Fick en smsavi idag med att jag hade fått två paket från blingo! Det var min klädhängare, galgar och kollektionsväska! Fick även en lite present i form av en scarf och två paket blingoservetter! Min provkollektionsorder är även lagd idag så nu längtar jag verkligen till kollektionssläpp och min första visning den 25:e! 
 
 
En pytteliten sneakpeak av vad som komma skall!!
Det är inte försent att boka in en visning än så är du sugen på en, skriv ditt namn och mail i kommentarsfältet så kontaktar jag dig!! (Telefon går ju självklart bra med) Som värdinna så har man även bra rabatter i form av 100 kr i grundrabatt + 5 % av försäljningssumman! 
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Ååhhhhhh!!!

2013-08-14 @ 10:30:14
URL: http://Mammasara.wintland.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0