Miniröris och Thai!

Imorse begav vi oss mot bygdegården här i Gråbo tillsammans med Liselotte och barnen för lite miniröris i öppna förskolans regi! Axel var väl inte jättepositiv till en början utan ville mest titta på men när bollarna kom fram efteråt så blev det fart på honom minsann! Efteråt gick vi förbi thaien för att köpa med oss lite lunch hem och fortsätta leken där! 
 
 
Två killar fulla med bus! Syns det eller? 
Axel och Isac har lekt hur bra som helst idag och de var inte en enda konflikt! De dansade, hoppade och busade för fullt! Var ett tag sedan Axel lekte så här bra så hoppas verkligen att det håller i sig! :) 
 
Det delades även ut både kramar och pussar! 
 
 
Siri fick smaka på banan i sin Umami taste teaser och jösses vad gott hon tyckte det var! Hon sög och tuggade för fullt på den där! Vi hade en helt ny här hemma med och då vi faktiskt inte behöver två så gav jag den till Liselotte så Oliver också kan få smaska frukt och liknande i den! 
 
Blev väldigt dåligt med kort idag. De få gånger som jag försökte så blev det mest två suddiga streck på! Inte lätt att fånga två yrväder på bild :) 
Så mycket gladare och piggare jag känner mig en dag som denna utan en enda konflikt men lillherren här hemma! Fler såna dagar tack! 
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Härligt med en helt glad och konfliktfri dag :-)

2013-10-15 @ 11:03:57
URL: http://Mammasara.wintland.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0