Bröllopspresenter!

Det kommer bli många olika inlägg om bröllolpet nu. Går int skriva allt i ett och jag vill verkligen ha det nerskrivet och dokumentrat för att kunna titta tillbaka på i framtiden. Det är ju största anledningen till att denna blogg startades från första början.
 
Massa fina presenter fick i lördags. De hann vi inte med att öppna i lördags men eftermiddagen så satte vi oss och öppnade. Vi hade bland annat önskat oss bidrag till resa eller presenkort på Mio vilket vi fick också men fick även mycket annat fint! För presentkorten kommer vi köpa nya möbler till vardagsrummet som vi håller på att göra om.
 
Roséchampagne och glas, underbara fat från Matheus och en bok med bilder från min möhippa.
 
 
En ram i silver men våra namn som inskription, vas från Ittala, presentkort på Sankt Jörgen Park Resort, presentkort och pengar och när vi kom hem i söndags så hade vi även fått en härlig bukett med rosor!
 
 
Denna underbara tavla!! Så snygg och stilren!
 
Sen idag blev jag även grattad och barn och kollegor på jobbet! 
 
 
En annan underbar tavla som verkligen passar in på mig och Alexander då han är så lång att jag faktiskt måste stå på tå =) Även två fina glas med sugrör till. I dem får det nog avnjutas en och en annan drink i sommar!
 
Tack så hemskt mycket för alla fina presenter. Vi ska tacka var och en av er personligen med men har knappt hunnit landa än =)
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Liselotte

Massa fina gåvor!

2015-04-28 @ 20:06:01
URL: http://blogg.fotoliselotte.se
Postat av: carro

Vilka fina presenter :)

2015-04-28 @ 20:31:42
URL: http://carroat.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0