Påsken kom och den gick!

Så var påsken snart slut den med! Jag gillar påsken, långledigt och lagom mycket ståhej kring den. Hos oss blir det inga påskägg fyllda med leksaker. Faktum är att av oss får barnen inget alls, det räcker med dem som de få från mor och farföräldrarna. Vi har varit borta fram tills idag och jag har inte bloggat något, gillar inte att skriva ut att huset står tomt för det är ju i princip det man gör när man skriver att man är borta. Så därför fick bloggandet vänta tills vi var hemma igen. 
Vi åkte iaf till mina föräldrar i torsdags för att lämna Fidde där då de skulle vara kattvakter. Barnen fick varsitt ägg innehållandes kalsonger/trosor och lite godis. Axel var överlycklig att det var spiderman på ett par av kalsongerna!! Sedan åkte vi vidare på svärföräldrarna!!
 
 
Svärmor fick en bukett med tulpaner och min favoritblomma Ranunkel.
 
 
 
Jag och Kalle åkte till Ullared för att bränna lite pengar på långfredagen och det var väldigt lätt att bränna pengar där. Blev mycket inköpt till vårt nya vardagsrum. Ramar, gardiner, nya lampskärmar m.m. Siri fyller ju år om nästan två veckor så lite presenter till henne blev även köpt. En av dem fick hon i förskott efter lite kalabalik (mer om det i nästa inlägg). 
När vi var hemma igen så blev det lite äggjakt för barnen i trädgården. Två stora ägg hittade dem minsann. 
 
    
 
 
Äggen innehöll två filmer, lite godis och såpbubblor. Godis har de nu så det räcker och blir över för flera lördagar framöver! 
 
 
Igår blåste de först lite såpbubblor innan vi åkte in en sväng till Svenljunga. Där var det lite jippo på torget och barnen fick ännu mer godis som delades ut av ica! Som sagt det både räcker och blir över! Svinkallt var det dock och vi blev inte långvariga!!
 
Det har varit riktigt skönt att komma bort lite från all stress och bröllopsplanering men nu är det skönt att vara hemma igen!! Hela dagen idag har varit riktigt varm och härlig och det har blivit mycket utelek!! Känns som om våren är här nu!
 
 

Kommentarer
Postat av: Liselotte

Exakt av samma anledning bloggar jag inte heller när vi är iväg :) Fina bilder du tagit!

2015-04-05 @ 20:00:47
URL: http://www.fotoliselotte.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0