Lördagsshopping!

Idag hade jag och Marie bestämt att vi skulle ha en barn och gubbfri dag på stan!! Jag var lite nervös innan då några av mina kära vänner psykat mig och fått mig att tro att det var dags för möhippa idag och att Marie bara hade frukost på stan som ursäkt för att få dit mig!! Blev ganska lättad när jag insåg att så inte var fallet då min 2:a förkylning denna månaden inte fått mig att känna mig särskilt pigg! Men lite god frukost, trevligt sällskap och sedan ganska mycket shopping gjorde mig både gladare och piggare. Det handlades bland annat posters/tavlor till hemmet, ny vårjacka, skalbyxor, stövlar och svarta byxor till Axel. Siri hon fick inget idag men hon har kläder för tillfället! 
 
 
Bilder från vår lediga dag i torsdags. 
Jag älskar de skarpa färgerna som POP ofta har på sina kläder och därför fick Axel en ny jacka därifrån idag! Bilder på inköpen kommer imorgon!
 
Nu hoppas jag förkylningen lättae ännu mer tills imorgon så jag kan ta mig till gymmet! Gillar inte dessa uppehåll på över en vecka bara för att en sketen förkylning intar kroppen! Har inte blivit många passa denna månad bara för det!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0