Ups and downs!

I några få dagar fick Siri vara frisk innan det var dags för nästa omgång! Från ingenstans, helt plöstligt så var hon hängig och varm och termomterna visade närmre 39 grader!
Liten stackare som är helt slut!
 
 
Tidigare idag när Siri fortfarande var frisk så hade vi besök av Liselotte med barn, det lektes lite, fikades och pratades om allt mellan himmel och jord! Liselotte försökte sig på att flytta min blogg men det verkar tyvärr vara svårare än vi först trott. Tröttsamt!
 
 
 
Efter att båda de minsta barnen sovit middag gick vi ut och lekte en stund. Skönt med frisk luft men så blöta barnen var efteråt!! Skönt att snön smälter bort men mindre roligt med alla djupa pölar!
 
Även jag har känt mig lite hängig nu på kvällen och halsen gör ont så kanske är det samma skit som drabbat både mig och Siri. Kalle tog förra vabben så denna gång är det min tur att vara hemma...

Kommentarer
Postat av: Veronica

Stackars liten! Det är så tråkigt (och jobbigt) nu när alla sjukdomar avlöser varandra!! Det känns som att ingen är helt frisk just nu... Hoppas hon mår bättre snart och att ni andra håller sig friska, Kram

2015-02-11 @ 21:43:44
URL: http://lifeasveronicablogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0