Bröllopsfesten!

Efter vigslen åkte vi mot Sjölyckan och den lokal som vi skulle ha festen i, nämligen Båthuset.Tanken var att vi skulle dricka bubbel utanför men då himlen öppnade sig lagom till viglsen så fick de planerna styras om. Men det gjorde ingenting, det var lika trevligt ändå =)
Kommer visa mycket bilder med respekt för att alla kanske inte vill synas på bild så blir det bara på dem som jag vet att det är ok. 
 
Bildbomb
 
  
  
Alla gäster fotades i en ram.Tänk så mycket roligare de blev då!
 
 
Var så nöjd med dukningen. Hanna har en grym känsla för det där och lyckades få ihop massa ideér till något riktigt snyggt! Dekorationerna bestod mest av gamla burkar av olika slag!
 

Kvällens coolaste gäst, lilla Iris!
 
Gästboksträdet kommer att bli en så fin tavla!
 
 
Marie vår toastmaster som tillsammans med sin Viktor gjorde ett grymt jobb hela kvällen!!
 
Förätt, Canapé Sjölyckan!
 
 
Skål!
 
Alexander höll ett så fint tal till mig. Totalt oförberedd var jag på det och han hade tillochmed rimmat! Visste inte att han hade det i sig =)
 
Tycker denna leken var en aningen vinklad haha
 
 
En massa bilder men det var svårt att bara välja ut några =)
 
Är så glad att vi valde att ha liveband! Mixed People  heter dem och jag kan verkligen rekommendera dem! Så proffsiga! De spelade även vår bröllopsdans "All of me" och gjorde den så bra! Och precis som bilderna visar var både jag och mor min uppe och sjöng! 
 
Kändes som om att alla verkligen hade roligt och att det blev en superlyckad fest! Kunde inte blivit bättre och vi är så nöjda med allt!! ♥
 
 

Kommentarer
Postat av: Sara

vilken härlig kväll ni verkar ha haft :D

2015-05-05 @ 11:21:15
Postat av: Jessika

Hej! Jag googlade bröllop och Sjölyckan och hamnade då på din blogg! Vilka fantastiskt fina bilder från ert bröllop! Vi ska nämligen också ha bröllopsfest hos Sjölyckan i sommar. Det hade vart jättesnällt om du kunde svara på några frågor. Hur många runda bord hade ni? Satt ni också på ett runt bord? Har du någon bild på hela lokalen när borden står uppdukade? Tack på förhand!!

Svar: Har mailat dig!
Jessica

2015-05-16 @ 21:06:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0