Bättre!

Axel verkar vara på bättringsvägen! Han har fortfarande feber men bara 38,6 utan Alvedon i kroppen! De var det lägsta igår med Alvedon så det är ju en klar förbättring! Han är dock lika mysig och sitter gärna i famnen och det får man passa på att njuta av för det hör inte till vanligheterna! Bu hoppas vi bara att febern inte fortsätter att stiga under dagen!
En promenad bort till Apoteket ska vi ta för att köpa fler suppar och vätskeersättning tänkte jag. Tror inte vi behöver det men kan vara bra att ha hemma!

Bild från tidigare i veckan.


Sjukstuga!

Ja, lillemans feber lättade inte! Inatt var den uppe i 40 grader och man hade nog kunnat steka ett ägg på honom! Han var hungrig och fick lite ersättning men det ville tydligen inte kroppen ha för han kräkte ner hela sig själv och sängen. Ett nattligt bad fick det bli och då kunde han till och med bjussa på ett leende!

Morgonen har fortsatt i samma anda med hög feber och en helt utslagen kille! Pratade precis med 1177 och hon tyckte att vi skulle åka in och kolla om det fortsätter såhär. Han är ju gränsfall i ålder när man bör uppsöka läkare över 39 grader.... Han har ingen hosta och är inte förkyld utan bara denna eländiga feber :(


Matkladd!

Nu så börjar det kladdas väldigt mycket med maten! Snart får vi nog sätta honom i badkaret när han ska äta! =) Och ja jag vet att att Axel nästan jämt ser glad ut på bilderna, det är han inte alltid =) men en riktigt linslus är han och så fort man tar upp kamerna så smilar han upp sig ordentligt som synes!

Efter ett avslutat mål brukar man hitta mat i ögonbryn och öron med!
Men jag antar att detta bara är början!

En dag på landet!

Idag har vi haft en riktigt härlig dag uppe på landet. Blev tvättad med så nu ser den som ny ut igen!! Tog även med mig kameran upp och inser att jag måste läsa manualen mer nogrannt för det finns ju så mycket roliga inställningar och jag kan inte många tyvärr! En fotokurs hade ju inte skadat heller! Här får ni iaf lite blandade bilder från dagen!

Axel med sin farmor!

Vitsippor VS Blåsippor

Brasan med och utan blixt!Bästa stället att vara på. Då kan man titta ner och säga "min pappa är större än din pappa" haha

När vi kom hem tidigare ikväll var inte lilleman riktigt sig själv. Kändes riktigt varm och ville inte äta. Det visade sig då att han hade 39 graders feber så det blev en supp och sen så somnade han direkt. Får se hur denna natten blir!

Landet!

Nu är vi på väg upp till landet där axels farmor och farfar är! Tror minsann att det blir grillpremiär idag!! Mums!


Köpen!

Detta blev det tillslut!
Köpte det mesta i stl 86/92 till Axel för han har redan så mycket i 80!

Bilderna är lånade från www.blingo.se

Sedan blev det även dessa plagg. De är egentligen slut men jag hade turen att få köpa dem direkt från stången =)Bodysuiten kommer blir perfekt i sommar!
Tröjan är till mig och den blå bodyn är från en tidigare kollektion!

Supernöjd med köpen är jag iaf! Men nu är det köpstopp ett tag framöver!! =)

Blingokvällen!

Igår kom ju lite köpesugna tjejer hem till oss för att kolla in vårens Blingokollektion!! En mycket trevlig kväll blev det med en del shopping!

Axel och Tess var också med!Mariette, Anna och galning? (vem är det? måste ha smugglat sig in obemärkt på galejjet!) i full färd med ett titta och känna på kläderna! Känna är viktigt för då bli köpbegäret ännu större för det är riktigt go kvalité på kläderna!Linda och oengagerad pappa Kalle! Lika bra det för då kunde man lixom shoppa mer utan att det syntes...eller?Anna håller pennan i högsta hugg för att snabbt kunna köra en markering på beställningsarket =)Blingosäljaren Lotta och jag!Tess slappar i soffan efter vällingen. Man blir trött av shopping!Dagen till ära hade jag försökt göra cupcakes. Frostingen blev inge bra men de var goda som tur var!

Vad jag köpte får ni se i nästa inlägg! =)
Vill du ha en blingovisning så säg till så vidarebefodrar jag Lottas uppgifter!

Blingo!

Ikväll ska jag ha en blingovisning här hemma! Hade bestämt innan lite vad jag ville ha (bland annat stars and stripes setet i större stl) men det verkar ju vara slut i den storleken som jag ville ha! Men jag hittar säkert något annat =)
Från början skulle vi varit 11 pers här hemma men efter olika incidenter och återbud blir vi "bara" 6 st. Men det blir säkerligen trevligt!! En uppdate om vad det blev för kläder kommer lite senare! =)

image description

Gammal bild på axel i sina blingokläder. Då fick jag vika upp muddarna på armarna..det behövs inte längre. Växer så det knakar!

Telefonköer!

Jag hatar telefonköer! Ringde för att säga upp vår bilförsäkring och när man ska göra sitt val angående vilket ärende som man har får man ju trycka "säga upp försäkring". Då kan jag sätta min högra hand (tur att jag är vänterhänt=) på att man hamnar i en evighetskö som det inte är meningen att man ska komma fram i. Jag gav upp tillslut!! 1-0 till skoda försäkringar! Imorgon bitti gör jag ett nytt försök..

Skulle egentligen tagit men mig Axel och åkt och handlat men eftersom att jag har tappat bort mitt icakort och kalle har sitt i plånboken så får jag helt enkelt vänta tills han kommer hem! Dagen i övrigt har mest bestått i att städa här hemma, men har inte kunnat dammsuga för att Axel är fullkomligt livrädd för den! Så det måste jag försöka klämma in mellan handling, middag och nattning av lilleman...känns som ett omöjligt uppdrag?Ny kampanj!

Var ett tag sedan jag kom med i någon Buzzadorkampanj nu men igår fick jag ett mail om att jag skulle få buzza Nestlés fullkornsvälling! Ska bli kul att se om lilleman gillar denna. De tidigare har han ju ratat! Skulle han inte vilja ha denna så finns det säkert många andra små bebisar där ute som vill! =)


Bilden är lånad från www.buzzador.se

Teething bling