Barnbio!

Idag har vi varit hos Frida och töserna tillsammans med Sara och Vidar! De har ett jättefint lekrum där barnen kan röja runt hur de vill!! En liten "filmstund" med pino hade vi med när det blev lite väl mycket skrik och gap! 4 små ljus satt och tittade de långa 5 minutrarna!


Tänder och språng!

Nu är lilleman inne i en sovadåligtfas igen! Vaknar flera gånger per natt och är riktigt jobbig att lägga för tillfället. Vanligtvis så somnar han ju själv men nu blir han helt hysterisk bara man går ur rummet. Verkar som om det är ännu fler tänder på g med men sen så är det tydligen vanligt att de är såhär innan de tar sina första steg? Jaja bara det går över snart! Kalle åker iväg på cup i karlstad i helgen så jag får ta alla uppvaknanden själv :) nån frivillig som vill vara nattnanny? Haha

Lilleman innan läggdags tidigare ikväll!


Mat.se

Då har jag handlat mat på nätet för första gången. Har läst om andra som gjort detta och vart supernöjda så jag tänkte prova!! Kanon när man känner att man inte hinner åka till affären!! Maten levereras nästa dag och körs hem till dörren gratis!!! Det var minsann inte så mycket dyrare än i affären heller!! Här kommer jag att handla fler gånger! Det är säkert!
 

Bobbycar!

Axel invigde sin Bobby var igår! Vi trodde att han skulle vara för liten men icke! Att gå av den själv har han redan lärt sig med!


Digistivekex, bebismys och fläskläppar!!

Vid kl 10 igår morse så åkte vi och hämtade Axel som hade sovit hos sin farmor och farfar för första gången. Jättebra hade gått! Väldigt skönt för det är inte så lätt att lämna bort lilleman för första gången över natten! Sedan åkte vi ut till Barnens Hus i sisjön för att hämta Loppipåsen som bla hade ett erbjudande med 50 % på ett köp under 1000 kr! När vi hämtat den så styrde vi kosan mot HisingIsland för att hälsa på Salo och Andreas och deras bedårande lilla Ella! Så lite och söt var hon! Man har svårt att fatta hur små barnen är från början egentligen!!
 
 
 
Jag ser lite lätt hysterisk ut på bilden!
Kanske för att man blir sååå sugen på en bebis till! =)
 
 
På eftermiddagen som kom familjen och Kristina hit. Hon åker tillbaka till Usa imorgon och ville träffa Axel en sista gång!! Axel skulle minsann visa upp sig som vanligt!! Majskrokar dög inte heller när vi andra fikade så idag fick han smaka på digistivekex för första gången! Det var mumsigt tyckte han!
 
 
mmm vad gott!
 
Sedan var olyckan framme igen. Han ramlade på rumpan men lyckades på något vis bita sig ordentligt i läppen! Vi fattade först inte riktigt vad det var förren vi såg blodet. Som tur var går det mesta över snabbt!!
 
 
 
 
Nu har han börjat "prata i telefon". Så söt när han gör det! Det mesta funkar med, gärna tv kontroller!
 
 

Bröllop!

Igår gifte sig min kusin Peter med sin Maria!! Känslosamt blev det som det alltid blir på bröllop och jag lyckades precis hålla emot!! Räcker numer att de börjar spela en bröllopsmarch så börjar jag böla!! Jag och Lina sjöng även "Du är allt" av Sonja Aldén i kyrkan!! Ska se om jag kan lyckas med att få in den här på bloggen!!
 
 
Jag vågar inte lägga ut fler bilder på brudparet än då jag inte fått tillåtelse än se ni får endast denna nu =)
 
 
Jag och systeryster!
 
 
"Vi ska väl också gifta oss snart väl?"
 
 
 
 
Mingel med skumpa och snittar innan brudparet kom!
 
 
Mamma!
 
 
Syskonen! Från vänster: Min farbror Bengt (Peters pappa), Min faster Kristina och min pappa!
 
 
Gästboken!
 
Kvällen bestod sedan av god trerätters middag, tal och lite dans innan kvällen var slut! Helt slut har jag varit idag även om vi hunnit med en del ändå! Mer om det i ett annat inlägg!!

Bus

Axel busar med moster!


Nappen....

Vi har lite som "regel" här hemma att nappen inte ska sitta i dagtid förutom när han ska sova eller är ledsen. Idag så fick han den när han blev trött och skulle sova en stund senare men olyckan hann ändå vara framme! Han trillade med ansiktet ner i golvet och slog i munnen vilket inte är det bästa med nappen i. Gallskrik och blod blev det av detta spektaklet men det gick över som tur var! Så vad har vi (jag) nu lärt oss av detta? Ingen napp när man leker!!!!


Klättring!

Det är inte en lugn stund här hemma nu! Det ska klättras på allt! Varenda liten pryl ska slitas fram och allt måste man banka hårt i golvet för att se hur högt det kan låta! Men han är ändå i en underbar ålder nu! Go och glad för det mesta!! Nu väntar vi bara på att han ska få lite mer mod så att han börjar gå! Men det kan nog dröja lite för han är fullständigt livrädd för att släppa taget för tillfället, allt har sin tid... Men han är så jädra tung!!


I hallen

Jag och Axel åkte med Kalle till innebandyhallen idag eftersom att Tess och Linda skulle vara där med! De for runt som två virvelvindar och var lättast att fota bakifrån, på väg någonstans!


Kan själv!

Nja det går väl sådär när han ska äta själv. Mesta äts med händerna eller hamnar överallt förutom i munnen. Men nu börjar han fatta hur skeden ska användas! Så det är väl bara att samla på mig massa tålamod och låta honom kladda!


Terminsstart!

Idag börjar babysimmet igen! Kurs 3 ska vi gå nu! Hoppas bara Axel inte har glömt för mycket för det har ju inte blivit så mycket badande denna sommar!

Kalle kapade en av sina klubbor igår så nu har Axel sin alldeles egna innebandy klubba och han älskar den!


Vad blev det?

Var ju på en klädvisning för Me&i igår! Mycket fint fanns det men kände verkligen att jag inte har råd med allt som man egentligen ville ha =) så dessa två plagg blev det tillslut =)
 
 
Haremsbyxa i plysch med ett äpple på rumpan och...