Första mötet..

Med snön för Axel! Lite konstigt var det nog allt och han gick runt och oooade och sa titta!


Rulla rulla liten bulle..

Syrran kom hit idag för lite tid med Axel och då passade jag på att baka saffransbullar!!! Blev nog lite för mycket mjöl i degen så de var inte lätta att få fina i formen men kan tala om att det inte var nåt fel på smaken!!! Riktigt smarriga och godare än lussekatter tycker jag!!


Sista ledigheten!

Ja idag började slutet på min mammaledighet med Axel!! Så dessa tre dagarna ska jag försöka njuta av honom så mycket som det bara går!!
I förmiddags så åkte vi på babysimmet, det blev sista gången för oss även om det egentligen är två gånger kvar eftersom att jag kommer jobba onsdagar. Men ska ändå försöka åka och bada dessa två tisdagar framåt då vi ändå har inträdeskort!
 
Axels vila idag blev lite senare än vanligt och han sov sedan i tre! timmar så när klockan var 15.20 fick jag nästan väcka honom!! Inga sjukdomar på G hoppas jag!
 
 
Idag har vi även fått en fönsterleverans för nästa helg är det dags att byta ut fönsterna i köket + altandörren! Detta är bara början på projekt KÖK!! Mycket ska göras innan vi är klara (allt gammalt ska ut och nytt ska in) men resten tar vi i början på nästa år!!
To be continued...

Älskade unge!!!

Axel har lärt sig att klättra upp och sätta sig i sin fotölj. Tyvärr vill han gärna stå och gunga i den med så det blir många "sätt dig ner!" om dagen. Att ta sig ner utan att den välter är ett svårare problem!
 
 
Axel har nu varit två "riktiga" dagar på förskolan! Det har gått jättebra. Han har knappt tid att säga Hej då och verkade inte bry sig jättemycket när jag kom och hämtade honom idag. Efter en liten stund så kom han dock och kröp upp i knäet så det var nog lite skönt att följa med hem ändå. Nästa vecka så börjar jag jobba 80 % så då får han vara där 4 dagar i veckan!

Magen och Maj-Björn v 20!

Eftersom att vi blev flyttade från den 26:e till den 21:e april så går vi in i ny vecka på mnadagar (eller söndagar enligt vissa appar?) var det dags för vecka 20 igår. Inte riktigt halvägs än, men snart!
 
 
Dagens mage!
 

Vecka 20

Kroppen: Det börjar synas att du är gravid även utanpå kläderna. På vissa börjar naveln sticka ut en aning.

Vissa lider av halsbränna och förstoppning, vilket är helt naturligt. Det orsakas av att musklerna runt tarmarna och magmunnen inte är lika strama som förut. Motion, rätt kost och att hoppa över kaffe och stark mat kan underlätta. Man får också lättare hål i tänderna och ibland svullet eller blödande tandkött.

På de rutinmässiga barnmorskebesöken brukar man göra en del undersökningar för att följa fosterutvecklingen och för att se eventuella avvikelser i mammans hälsa.
Vid varje besök mäter man blodtrycket, kontroller barnets hjärtljud och mäter mammans mage. Vid vissa besök kontrolleras även blodvärdet, urinprov och blodsocker hos mamman.

På vissa barnmorskemottagningar ordnas ett gruppmöte, där man får information om föräldraförsäkring, kosthållning, amning med mera. Man kan också prata om hur man kan lindra besvär från rygg och bäcken. Du kan till exempel få hyra ett stödbälte för att minska bäckenbesvär.


Fostret:
Fostret växer mycket under den här tiden och är cirka 25 centimeter långt och väger runt 250 gram.

Huden utvecklar nu ett gelélikande lager som kallas vernix, det skyddar huden från fostervattnet. Under mjölktänderna bildas de permanenta tänderna.

 Det är en livlig liten Maj-Björn där inne! Känner av henne/honom (vägrar använda hen=) många gånger varje dag! Har även börjat känna små buffar utanpå men stackars Kalle har inte lyckats tajma in dem än!


En till bild från vårt UL för en vecka sedan.

 

 


Julfotografering!

Idag var dags för projekt julfotografering och vi kan nu konstatera att det är stört omöjligt och Axel vill inte alls samarbeta. Sen att man har riktigt dåligt ljus underlättar ju inte heller direkt...
 
 
Vad hände med killen som bara satt och smilade upp sig så fort kameran kommer fram??

Ellas dop!

Igår var det dags för lilla Ellas dop!! Cermonin gick väldigt fort men det var väl tur det med tanke på herr Otålig som var med. Men med lite banan och smoothie som muta så gick det ändå väldigt bra!
 
 
 
Det bjöds på mat och god tårta! Ella blev väldigt trött och somnade i mamma Carinas famn!
 
 
Axel och Neo tyckte att nyckelskåpet var roligast!! Axel var för övrigt överliycklig och sprang runt, runt i lokalen, helt outtröttlig! Väl hemma igen var vi alla riktigt trötta och det blev en kväll på soffan!

inskolad och klar!

Får nog se Axel som så gott som inskolad och klar nu! Det har gått hur bra som helst! Imorse fick jag en puss, en vinkning sen så hade han inte tid med mig mer. Pedagogerna säger att han inte bryr sig så mycket om vart de är heller utan knatar runt där inne som om han vore hemma. När jag hämtade honom idag så var de ute och det var han väl kanske inte lika glad för utan satt i knäet på en av fröknarna och var missnöjd. Men det är jag inte förvånad över då han tar av vantarna så han blir kall om händerna och sen trillar stup i kvarten i sandlådan. Men det ger nog sig med när han blir lite större! På måndag börjar Kalle jobba så då blir det förskola måndag, tisdag och någon mer dag i veckan för att det inte ska bli ett för långt uppehåll! Känns skönt att ha denna biten avklarad nu och veta att han trivs!
 
Igår var Sara och Vidar här på eftermiddagen för lite lek! Vidar fick sig en kram direkt när han kom och ävenn många till under eftermiddagen. Axel är verkligen inne i en kramig period nu men är tyvärr rätt snabb på att utdela slag med! Stackars Vidar fick sig en och en annan känga igår med.
 
 
 
Ikväll blir Kalle ensam med lilleman här hemma då vi ska ha lite överraskningsfest för en kollega som går i pension!! Imorgon ska vi på Ellas dop och på söndag är det Bara barn mässan (som jag inte har bestämt om jag ska gå på än) och sen ska jag se sista Twilight filmen med några av "mammorna". Full rulle med andra ord!
 
Ha en trevlig helg allihopa!

Gravidhjärna!!

Nu kommer den, gravidhjärnan!!! Igår så hade vi möte sent på jobbet, när jag kommer hem så inser jag att jag glömt min telefon på jobbet! Var bara att knalla tillbaka och där letade jag överallt utan att hitta den. Fick ringa Kalle från jobbtelen och han hittade den med en gång i väskan som jag så noga? kollat igenom!!

Idag lämnade jag Axel på fsk (som förövrigt gick kanon, han brydde sig inte ett dugg om att jag gick) åkte till affären och väntade i 30 min på att de skulle öppna. Plockade på mig ingredienser till saffransbullar och gick till kassan.... Då ligger plånboken hemma!!!! Jag blir så trött på mig själv! Så det blir inget bak idag.... Bättre lycka nästa gång!

Nu ska jag vila lite innan det är dags att hämta Axel igen!! Bäst jag ställer klockan...


Första timmarna...

Själv nu för Axel.... Han brydde sig inte ett skvatt om att jag gick och hoppas att det fortsatt bra! Själv sitter jag och ugglar i personalrummet med en kopp kaffe!


Meet Maj-Björn!

Ultraljudet gick kanonbra och det var en perfekt liten bebis där inne! Nytt bf datum blev den 21:a april så nu är vi helt plötsligt i v 19 istället :) Bebisen går nu under arbetsnamnet Maj-Björn tills vi vet vad som gömmer sig där inne :)


Verkligheten smyger sig på!

Sitter och försöker få ihop ett schema till Axels avdelning som ska funka bra, både för oss men främst för honom!!! Inte helt lätt! Redan svettig och då är det ju inget emot hur det kommer bli sen när man ska börja följa det!! Huuu!!

Sen så vill jag gratta min syster som idag har fått jobb som förskollärare på en helt ny förskola som ska öppna! Det hade varit 50 sökande, 24 på intervju och hon fick jobbet! Stolt syster!

Imorgon är det förresten rul för oss! Kl 8 ska vi vara där!!! Spännande!


Bebis och magen v 18!

Ännu en ny vecka gick vi in i fredags!! V 18 och på tisdag är det dags för RUL!! Längtar dit!!!
 
 
 Magen v 18 (17 + 2)
 

Vecka 18

Kroppen:
Vid den här tiden gör man den första ultraljudsundersökningen. Ultraljud görs för att bättre veta när barnet kommer att födas. Barnmorskan visar hjärnhalvorna, magsäcken och det lilla hjärtat som slår snabba slag. Huvudet och lårets storlek mäts, med hjälp av dessa mätningar kan man på ett mer exakt sätt beräkna födelsedatumet. Man tittar även på läget på moderkakan.
Du vet nu, så exakt som man kan komma, när du är beräknad att föda. Det blir ändå bara en riktpunkt, du kan föda inom tre veckor före och två veckor efter detta datum utan att det räknas som onormalt. I regel är detta en period när du mår bra och trivs med din graviditet.

Fostret: Huvudet är cirka fyra centimeter i diameter, medan fötterna är cirka två centimeter långa. Fostret sväljer fostervattnet och kan till och med skilja mellan mammans intag av söt respektive besk föda. Om det är sött sväljer fostret mer vatten och om det är bittert så grimaserar det istället. Fostervattnet är naturligt sött och kroppen ser till att det innehåller rätt mängd av aminosyra, fettsyra, mjölksyra, citronsyra, salt, glukos, fruktos och sist men inte minst proteiner.


Jag känner bebisen nästan varje dag nu, ibland mer och ibland mindre men Kalle får nog vänta några veckor till innan han kan känna sparkar utanpå!

Vägde mig imorse med och har nu gått upp nästan 1,5 kilo. Så var det förra gången med, gick knappt upp något de första 20 veckorna men slutade likförbannat på + 18 kilo ändå. Får se hur många det blir denna gång. Inte så många hoppas jag!


Sammanfattning av helgen!

Det har varit fullt upp hela helgen så jag har inte haft en minut över till bloggen! Men här kommer en liten sammanfattning!

Igår morse åkte vi till kviberg för att spela volleyboll (Kalle spelade, jag och Axel tittade på). Det var Viktor och Marie som dragit ihop ett gäng! Efter volleybollen så åkte jag och Axel hem till mina föräldrar i väntan på Kalles innebandy match! Spenderade eftermiddagen i hallen (ännu en vinst för dem) och åkte sedan till Kalles föräldrar för att lämna Axel som skulle sova där!
Kvällen spenderade vi på Gyllene Prag för att käka middag med samma gäng som tidigare spelat volleyboll! Super trevlig kväll med många skratt och vi var inte hemma förren efter tolv! (Sent för oss :)

Imorse fick vi minsann sovmorgon till halv 11! Så skönt att få sova länge ibland! Och innan vi hämtade Axel så hann vi både med att tvätta bilen och åka förbi rusta en snabbis! Resten av eftermiddagen har bestått av mathandling och storstädning här hemma så nu är vi trötta igen!! :)


Hur låter pappa?

Axel har lärt sig härma sin pappas ljud...


Ploppar!

Axel har nog hittat sin favoritsyssla på förskolan! Att sitta och "ploppa"! I början på veckan så fick han inte i dem i de små hålen och blev arg istället! Men några dagar senare så löser han det utan problem!!! Funderade på om han skulle önska sig det i julklapp men det är nog bäst att låta bli och låta honom göra det på förskolan istället! Blir nog att det inte alls är lika kul här hemma! Sen så tycker jag det är bra om man inte har exakt samma leksaker hemma som på förskolan, leksakerna blir så mycket roligare då!


Ni glömmer väl inte att tävla??

Ni glömmer väl inte att gå in och tävla hos HildestamDesign där ni kan vinna ett fint armband till värde av 250 kr!! En perfekt julklapp till någon nära eller varför inte skämma bort dig själv lite?
Busenkelt är det att vara med så klicka in er här och var med!
Tävlingen pågår till den sista november!!
 

Ny header!

Ja det var ju verkligen dags att byta ut bilderna i headern! Från lilla pluttAxel till en mycket större pojke!! Så tack Hanna och Magnus för detta!
 
 
Blir inte så mycket mer skrivet idag för jag har faktiskt inte så mycket att berätta...inskolningen flyter på utan problem än så länge och vi hoppas att det fortsätter i samma takt!!
 
 

Klätterapa!

Inkolningen idag gick jättebra! Axel var så nöjd så och verkade inte bry sig så mycket om mig! Barnen satt vid ett tillfälle och åt frukt runt ett bord och jag satt en bit bort. Axel satt och mumsade nöjt och helt plötsligt så kändes han så stor där han satt!! Vid ett annat tillfälle uttryckte jag hur skönt jag än så länge tycker att det är att Axel inte börjat klättra än...det fick jag äta upp ikväll när han nu kommit på hur man tar sig upp i soffan, så det skulle han göra om och om igen!! Slut på husefriden!!!
 
Efter inskolningen så åkte vi på veckans babysim!! Klädsim med blöja och prova flytväst gjorde vi även idag! Flytvästen var inte rolig denna gång tyckte Axel! Efteråt så var stackarn så trött att han bara grät och skrek tills han däckade i bilen! Stackarn!
 
 
Världens goaste kille!

Potatisskalsallergi!

Ja precis! Det lider jag av! Flera som bara tror att man hittat på för att slippa skala potatis! Och visst är det en bra allergi att ha :) men det är faktiskt sant! Det är en av många korsallergier man kan få av björkpollen. Därför jag inte kan äta äpplen, oskalade morötter osv.

Men idag tänkte jag utmana ödet lite då jag skulle göra köttfärslimpa med brunsås och potatis till dess att Kalle kom från jobbet! Tänkte till en början att "detta går ju bra" men efter en stund började nysningarna och nu ser mina ögon ut såhär!!!! Nä Kalle får nog fortsätta med sin syssla! Maten blev kanongod iaf och Axel älskade den! :)

Jag ser lite ut som en utomjording men det bjuder jag på :)


Separationsfas och kindtänder!

Ja Axel har varit på förskolan i två dagar nu med sin pappa. Dock bara en timme båda dagarna. Det har väl gått ok men kombinationen av att få kindtänder och vara världens pappagris bäddar kanske inte för den roligaste inskolningen! Imorgon är det min tur att följa med iaf så hoppas att han blir lite gladare snart :) !!
Här hemma så går Axel och gnäller nästan hela tiden och Gud nåde Kalle om han råkar gå några meter för långt! Då blir det GRÅT! Så typiskt att det kommer nu, för två veckor sedan så brydde han sig inte alls!

Jag mår iaf bättre idag och hoppas att det är ännu bättre imorgon så vi inte behöver ställa in både inskolning och babysim!!

Den bästa sjukmaten, helt klart! :)


Testkörd!!!

Har ju glömt att skriva att vi premiärkörde den nya vagnen i lördags och jag kan bara säga en sak!! Jag är kär!!! Så lätt att köra, men kan utan problem köra den med en hand utan ansträngning och den går ändå precis dit man vill. Körde den inne i affärer så tar man sig runt hur lätt som helst, även runt hörn utan att riva ner något =) Axel sitter hur bra som helst i den och den långa suffletten gör att man lätt kan välja hur mycket man vill skärma av "yttervärlden". Kalle blev med helt lyrisk då han packade in den i bilen och såg hur lite plats den tog!! Nu körde vi den bara i monoläge och det slutgiltiga testet kommer när vi provar i duo också men jag kommer säkert inte bli besviken!
 
 
Glömde ju såklart att ta kort på Axel i den! Det som vi behöver till vagnen nu är ett sittskydd för att skydda sätet lite mer och en skötväska som man kan hänga på handtaget!

Tokförkyld!

Ja, så här blir min dag! Jätteförkyld och med en sprängande huvudvärk blir det soffläge istället för jobb för min del! Sjukedricka blir det med! Händer sällan men när jag är sjuk dricker jag te!


Pappas dag!

Ja, jag kan ju inte vara sämre än alla andra bloggar och skriva lite om fars dag idag!! Kalle fick dagen till ära lite sovmorgon, frukost på sängen och lite paket såklart! Paketet innehöll nåt så spännande som strumpor och kalsonger =)
 
"vakna pappa!!!"
 
 
Ingen lyxfrukost direkt men det fick duga!
 
"Jag har världens bästa pappa tycker Axel. Han leker och busar med mig varje dag och ta upp mig på morgonen när jag ropar (tillskillnad från mamma som bara vill ligga och sova).Han lagar jättegod mat och ser till så att jag har det bra varje dag!!"
 
Sen nu i eftermiddags åkte vi hem till min pappa för att fira honom lite! Även han fick kalsonger och även tre triss! Glömde ta några bilder...
Det var rena rama presentkalaset för även jag fick en försenad födelsedagspresent från syrran (ett smyckesträd) och Axel fick en footballdräkt av min bror som nyligen varit på jobbresa till Pittsburgh!
 
 
 
Imorgon är det dags för Axels första dag på förskolan, visserligen bara 1 timme men nu är det slut på den riktiga mamma och pappaledigheten!! Tur att han får syskon snart så vi kan vara hemma och mysa mer!!
 
 

Match!

Idag var det dags för pappa Kalle att spela match igen! Motståndet stod Frölunda för vilket är perfekt! Då kan man ju gå på Frölundatorg undertiden som grabbarna har samling och uppvärmning! Marie följde också med! Lite farsdagsshopping och lunch hann vi med!

Axel är så lätt att ha med överallt! Sitter snällt (för det mesta) och pysslar med sitt! Men i periodpauserna så äntrar en överlycklig kille planen!! Matchen slutade iaf med 3-10! Ännu en vinst till Lerum!


V 17!

Veckorna verkligen bara springer iväg! Snart så har vi ju redan gått halvtid!! Tyckte tiden gick mycket långsammare förra graviditeten! 
Har ingen ny magbild denna vecka men för att det inte ska bli ett tråkigt bildlöst inlägg så får ni en gammal bild från förra graviditeten istället!
 
 
Detta var i v 32 tror jag...taget den 7 juli 2011 iaf =)
 

Vecka 17

Kroppen: Livmodern växer mer och mer och det är vanligt att man känner lite molvärk av och till. Andra typiska symtom är att man känner sig hungrigare än normalt, det kan bero på att fostret samlar på sig fett. Troligen har du gått upp två-fem kilo i vikt. Sexlivet kan vara alltifrån blomstrande till att inte fungera alls. Däremot har man vanligen samma behov av närhet som tidigare, kanske till och med mer.

Fostret: Redan nu kan du känna när ditt barn har hicka. Det känns i så fall som mycket regelbundna fosterrörelser. Skelettet är synligt på röntgenbilder. Det bildas nu ett värmereglerande fettlager på ytan av kroppen. Underhudsfett bildas och det hjälper barnet att reglera kroppstemperaturen efter födseln. Nu har den första avföringen börjat samlas i tarmen, denna avföring kallas mekonium och är grönsvart och kletig i konsistensen. Fostervattnet som fostret rör sig är rent och sterilt och byts flera gånger om dagen. Barnets hår har börjat växa och bli längre.


Åsnan har kommit!

Idag kom schenker med paket! Det var vår bugaboo donkey som hade anlänt!! Så nu väntar jag bara på att Kalle ska komma hem så vi kan packa upp den och se så att allt är helt! Sen vet jag inte riktigt hur bi ska göra, tror vi stoppar undan den tills vi behöver den i vår så det är en fin vagn vi har när lillen anländer.... Frågan är om jag kan vänta???


Favorit i repris igen!!

Precis som flera andra torsdagar så kom Sara och Vidar hit och som vanligt började vi dagen på öppna förskolan!!! Axel gav oss sovmorgon till 8.40! Så vi var minsann utvilade!!
Så hör på kvällen så är både jag och Axel helt slut men det är det värt efter en rolig dag!!!


Återbesök!

Idag var det dags för återbesök hos tandläkaren! Axel ville inte alls samarbeta och gapa stort så det blev inte så mycket tittande iaf. Men tänderna verkar inte ha tagit någon skada ändå som tur är! Klistermärke fick han med så nu har han två på sin dörr här hemma!

Efter tandläkaren så åkte vi mot vattenpalatset och veckans babysim. Det var ju uppehåll förra veckan då det var lov och den pausen gjorde nog gott för idag var Axel glad och samarbetsvillig. Han dök gärna själv från kanten och även med mig när han höll sig fast på ryggen. Idag började vi även med långa dyk, kort andningspaus och ett långt dyk till mot kanten. Jag var dock glad att det blev något alls då han somnade i bilen på väg dit och var omöjlig att väcka! Inte ens sittandes i vagnen så ville han vakna....


Ny kampanj!

Jag har kommit med i en ny kampanj (eller rättare sagt Axel) från buzzador! Min frukt från nestle är det som ska provas! Blir nog populärt hos lilleman!


Jobb hela dagen lång!

Idag är det jobb från morgon till kväll! Möte från 18 - 20.30, det är inte så kul när man jobbat hela dagen!! Så mer bloggande än såhär blir det inte idag!
 
 
På söndag är det fars dag förresten!
Vad ger era barn sina pappor?

Mata katten!

Måndag igen vilket innebär jobb för mig!! Slutar inte förren kl 17 och hinner bara tillbringa en liten stund tillsammans med lilleman innan det är dags för sängen för honom! Tänk sen när jag ska börja jobba i december!!! hemska tanke! Då är det tur att vi kommer vara lediga en dag i veckan så man kan få lite mer Axeltid! Idag är det bara en vecka kvar tills han börjar skolas in med! Jag vet att det kommer bli jättebra! Han älskar andra barn och älskar att vara på öf så jag tror att detta kommer bli precis lika bra! MEN det kommer ändå kännas lite jobbigt för min lilla plutt börjar bli stor!
 
 
 
 
Axel har börjat försöka mata katten, stackarn får inte äta ifred längre!!

En enkel tulipan!

I goodiebagen på fabmamas så fick jag bland annat tulpanlökar från Blomsterjätten och igår gick jag och Axel ut i trädgården för att sätta dem i jorden. Jag var tvungen att jobba snabbt för Axel uppskattade inte alls att ramla runt i trädgården! Nu är det bara att hoppas på att det dyker upp några tulpaner i vår!
 
 
På kvällen hade vi lite middagsgäster i form av Hanna, Johanna och MIcke. Tapas stod på menyn och i sann barnkalasanda blev det marängswiss till efterrätt!
 
 
Det blev en riktigt trevlig kväll med mycket tjöt och skratt!
 
 

Tävling hos HildestamDesign!

HildestamDesign gör väldigt fina, handgjorda smycken!! Jag fick se deras fina smycken när jag var på FabMamas blogevent och fastnade direkt! Du kan sätta din egna prägel på smyckena genom att bland annat får valfri text instansad!!
Så passa på att vara med och tävla hos dem nu när de lottar ut ett armband!
 
Tävla HÄR!
 
 
Personligen så hade jag ju velat ha tre armband, ett med varje namn i familjen!! Axel, Alexander och bebben som komma skall =)

Första sparken och magen v 16

Igår kväll så kände jag den första "riktiga" sparken!! Har tidigare i veckan känt lite diffusa rörelser men inte varit säker på att det var bebben men igår slog den en dubbelvolt så jag hoppade på stolen!!
 
I Fredags gick vi in i v 16 och igår tog vi bild på magen!
 
v 15+1
 
Kroppen: Den här perioden är ofta en roligare tid av graviditeten och många känner sig lite piggare igen. En del som fött barn förut kan känna att något rör sig i magen, det kan kännas som pirrande bubblor eller som en fisk som spritter till.
Ditt hjärta pumpar 20 procent mer blod än tidigare och det kommer att öka betydligt fram till i slutet av graviditeten.

Fostret: Fostret mäter cirka 16 centimeter och väger omkring 100 gram. Fingernaglar har bildats och fostret kan rynka pannan, röra ögonen och svälja. Fostret kan även ta tag i navelsträngen och börja undersöka det vattenfyllda rummet som det befinner sig i. Det omges av ungefär 300 milliliter vatten som byts ut flera gånger per dygn vilket behövs eftersom fostret kissar ungefär med 45 minuters mellanrum. Vattnet fungerar även som stötdämpare.
Redan nu har barnet troligtvis utvecklat sitt smaksinne. Barnet kan höra och rycker till om något plötsligt ljud uppträder nära magen. Ljudnivån inne i magen är annars ungefär lika hög som när man står på en trafikerad gata i staden eftersom alla ljud i mammans kropp förstärks i fostervattnet.
 
Ja jag känner mig verkligen piggare och mår riktigt bra måste jag säga!!!
 

Tapasmiddag!

Lite lek inne på Axels rum innan det är dags att sätta igång med dagens bestyr! Ikväll vankas det nämligen tapasmiddag!! Ska försöka hinna med en maguppdatering med!


Fotografering!

Idag har Axel blivit fotograferad på öf! Kom en fotograf dit och lilleman bjöd väl på ett skräckleende så vi får väl se hur de bilderna blev :)

Större delen av eftermiddagen har spenderats på Ica kvantum tillsammans med resten av Lerums kommun! Inte lätt att köra en vagn med ett barn som försöker klättra ur för att kunna nå allt på hyllorna samtidigt som man ska lyckad ta sig fram bland hundra andra vagnar! 2h med dit och hemresa tror jag det tog! Svettigt!!

Nästa pärs kom när Min plan var att lyckas gå med alla kassar från bilen till huset och att förhoppningsvis Axel följer efter! Men nä han drar åt ett håll och jag står med nävarna fulla.... Tur att man inte gör detta allt för ofta! :) svettigt!

Är vi färdiga snart mamma?


Lek och stoj!

Till skillnad från gårdagen så har Axel varit på strålande humör idag! Sara och Vidar kom hit! Först gick vi till öf och röjde innan vi gick hem till oss för ännu mera lek!! Barnen har varit hur glada och nöjda som helst!!! Det blev bara ca 1 h vila i vagnen så det är en trött kille jag har här hemma! Precis nybadad och dags för Bolibompa innan sängen kallar!


RSS 2.0