My handyman....

Kalle kämpar och sliter med köket varje dag! Nu börjar det verkligen att likna nåt! Det är småpillet kvar men det är nog det som tar längst tid med! Köket går nu att använda så det är skönt! Älskar vår nya inductionshäll!!!

Ikväll har han satt upp spotarna i taket!


Sista dagen...

Axel fick lite feber igår igen och har blivit förkyld så idag och imorgon får Kalle vara hemma! Min gissning är att den sista hörntanden är påväg sen har han fått alla utom de fyra sista som lär dröja ett tag! Jag gör iaf min sista dag på jobbet imorgon innan jag går på "ledighet" så ikväll ska det bakas tänkte jag!

Busaxel i tisdags, den enda dagen han fick vara frisk innan han blev dålig igen!


Vabruari fortsätter...

Axel var så gott som återställd igår men valde ändå att stanna hemma idag för att ha en extra dag hemma. Dock så vaknade han väldigt snorig och lite hostig idag så vi får väl se vart det här bär vägen.... Förhoppningsvis så är det inget mer och han kan gå till fsk som planerat imorgon...

Igår så tog vi oss ut i solen en stund på eftermiddagen, underbart var det! Sedan hjälpte Axel pappa att lägga värmegolv i köket innan Johan kom och hjälpte oss att lägga parketten! Så fint blev det!!!! Tack Johan! Och tack Frida och tjejerna för sällskapet! Lyckades som vanligt inte fånga de små virvelvindarna på bild :)


Magen och bebis v 33!

Igår gick vi in i v 33 och här kommer en bild på kulan en dag senare än vanligt..
 
v 32 + 1
 
Kroppen: Trots att magen är stor är det bra att försöka hålla i gång musklerna så gott det går. Promenader, simning och yoga för gravida brukar kännas bra. Vissa kan inte vara aktiva på grund av olika besvär – för att inte gå upp för mycket i vikt kan man kompensera bristen på motion med att inte äta mer än vanligt. Graviditeten gör att du behöver ungefär 300 kalorier extra per dag. Det motsvaras av ett mellanmål med till exempel en tallrik filmjölk med lite flingor, en smörgås och ett äpple. Ju tyngre du blir desto vanligare är det att fötter och ben svullnar. Ligg gärna med benen högt en stund och använd stödstrumpor hela dagen. Det är bra att sätta på stödstrumporna redan innan du kliver ur sängen. Ett bad kan hjälpa.

Barnet: Barnet ökar snabbt i vikt och väger drygt två kilo. Om det skulle födas nu behöver det lite andningshjälp, värme och hjälp med att få i sig mjölk under några veckors tid. Det finns inte längre så mycket utrymme för barnet att vända sig i livmodern, barnet ställer därför slutgiltigt in sig i förlossningsställning. Vanligast är att barnet vänder sig med huvudet neråt. Tre-fyra procent förblir kvar i sätesställning.
 

Barnmorskebesök och försäkringskassan....

Igår gick vi in i v 33 och idag var det dags för ett besök hos barnmorskan igen. Kalle var även med idag då han var ledig. Alla värden var bra men nu verkar det som om rackarungen har vänt på sig och ligger i säte! Dock har den några veckor på sig att vända tillbaka igen så det hoppas jag verkligen att den gör annars blir det vändningsförsök!
 
26/2 v 33
Sf mått: 32 cm
Hjärtljud: 156 slg/min
Vikt: + 1 kilo sedan förra gången så sammanlagt +6 kilo
Blodtryck: 125/70
 
5/2 v 30
Sf mått: 29 cm
Hjärtljud: 140 slag/min
Vikt: + 5 kilo
Blodtryck: 120/70
 
9/1 2013
Sf mått: 26 cm (låg någon cm under förra gången i samma vecka)
Hjärtljud: 150 slag/min
Vikt: + 3 kg (jag som trodde jag skulle väga mycket mer efter denna julen men 3 kg är ju inte mycket så jag är förvånad!)
 
Sen pratade vi även lite om den omtalade inte så omtyckta försäkringskassan som när jag ringde igår fortfarade inte tagit ett beslut angående min graviditetspenning! Killen i luren skulle skynda på ärendet men min bm tyckte att jag skulle träffa en läkare för sjukskrivning på fredag om jag inte fått besked tills dess. MEN hör och häpna, jag blev uppringd av fk i eftermiddags där hon talade om att min grav penning blev beviljad och börjar gälla från och med måndag! Så detta blir min sista vecka på jobbet innan jag går hem och väntar på Maj - Björn!
 
 

Hela havet stormar...

Man kan ju undra vad Maj-Björn leker där inne egentligen? Så här är det stora delar av dagarna! Mysigt för det mesta när den inte använder revbenen som hävstång eller min blåsa som studsmatta! :)


bloggfrukost på baby&barn

I helgen har det ju varit baby&barnmässan här i göteborg och i lördags morse, innan portarna öppnade var jag på en vipbloggfrukost tillsammans med andra goa bloggare. Träffade bla Hanna, Desirée, Axdal, Carolina, Emelie mfl.
Vi möttes av en härlig frukostbuffé som man tyvärr bara orkade äta en bråkdel av vad som erbjöds.
Hannas goa Neo var också med och tyckte det var smasken med melon!
 
Under tiden som vi åt så hade Cecilia Blankens och Kristin Johansson en liten miniföreläsning om hur man kan underlätta vardagen!
När frukosten var intagen så väntade några utställare på att få prata med oss om sina produkter. Bland annat så var Jollyroom, GeggamojaAlfonskulturhusSpojl, CoopSemper, Imago och Talkingwalls  där. Innan vi gick ner till den "riktiga" mässan så fick vi varsin fylld goodiebag med produkter från ovanstående företag + 3 stycken till, lite mindre men med så bra produkter i!
 
Bilderna nedan har jag lånat från Desirée!
 
 
Sedan var det dags för den stora mässan, konkandes på alla goodiebags. Jag tyckte inte att jag hittade så mycket intressant iår men jag tillät inte mig själv att titta allt för noga heller då vi redan har det mesta till kommande bebisen och Axel har redan för mycket kläder. Men däremot köpte jag ett nytt regnställ till Axel från geggamojja för endast 150 :-, ett riktigt klipp!! Även våtservetter köpte jag och fick två påsar till att bära på innan jag kände att det var dags att bege sig. Nästa år kan är det nog lagom för Axel att få följa med då det ändå finns ganska mycket för barn att hitta på där!
 
 
 

Kalle 27 år!!

Idag fyller världens bästa sambo, pappa och fästman 27 år!! Han har slitit med nybygget av vårt kök hela helgen så det blir till att fira honom lite längre fram istället!!!
 
 
Grattis på födelsedagen älskling!

Vi kom inte undan..

Tänkte i veckan att vi faktiskt inte haft någon vabdag i vabruari men vi kom ändå inte undan! Igår fick Axel hög feber och så har det fortsatt så det blir till att vara hemma imorgon! Så trött är han sover/vilar mest hela tiden!


Köket dag 2

Igår rök rubb och stubb! Tomt blev det men öppet! Kommer bli då bra detta! Dagen har Kalle och min bror Johan ägnat åt att sätta upp det nya köket!


Stokke My carrier 3-1!

De säljer stokke barnsele på baby och barn mässan till bra mässpriser! Hade varit perfekt nu när nr 2 kommer!!


Köksrenovering dag 1!

Jag jobbar, axel är hos farmor och Kalle är ledig för att riva ut köket!!! Såhär såg det ut innan, men lite luckor och dyl är redan borttagna på bilderna.


Man ska inte ropa hej....

Tänkte imorse att foglossningen varit lite bättre, eller mildare rättare sagt den senaste veckan. Tji fick jag efter denna arbetsdag, när jag hämtade axel så slog den till värre än någonsin och jag höll på att knappt ta mig hem! Så det får bli soffläge ikväll förutom lite packande då jag och Axel flyttar hem till mina föräldrar i helgen då köket ska rivas!!! Väntar ff på besked från försäkringskassan! Långsammare instans får man leta efter!!

Två myskillar efter förskola och jobb!


Vinnarna i tävlingen!

Sådär, nu är vinnarna i tävlingen utsedda! Det gick till på det enkla sättet att jag lottade och lät Kalle dra 4 vinnare!
 
Grattis! Ni har vunnit varsin biljett till Baby&Barnmässan till helgen!
Jag mailar er med alla uppgifter ni behöver!
 
Isabell Lucev - ingen blogg
Sara Soneryd - http://minbebis.com/mamarama
Sara Wintland - http://Mammasara.wintland.se
Emilia Runge - ingen blogg
 
Grattis till er, hoppas att ni får en bra dag på mässan!

Ny skötväska!

Insåg när vi köpt nya vagnen att vi skulle behöva en ny och större skötväska. Dels för att vi behöver en som man kan hänga över det breda handtaget på vagnen och dels för att man nu ska ha plats med blöjor, kläder osv till två barn. Har sedan ett tag tillbaka siktat in mig på en Skip Hop duo double deluxe (de kunde inte haft ett lite längre namn?) men har tyckt att de varit ganska dyra så jag har avvaktat lite. Idag fick jag ett mail från lekmer.se att de bla hade rea på skötväskor och att denna var nedsatt 25% så jag slog till med en gång!! Har visserligen budat på en på tradera med men om jag vinner den auktionen så får jag sälja den vidare helt enkelt =) vågar inte missa att de tar slut i webbshoppen om jag inte skulle vinna den auktionen!
 
Ser kanske inte mycket ut för världen men den ska tydligen vara superbra!
 

Sista dagen att tävla...

Sista dagen att tävla om biljetter till Baby&Barnmässan är imorgon.
Tävlingen avslutas kl 20.00!
Var med och tävla HÄR!
 

Magen och bebis v 32!

Idag gick vi in i v 32! Nu är det inte många veckor kvar även om det fortfarande känns avlägset! Har ju kunnat konstatera att denna graviditet inte alls varit lika "njutningsfull" som förra. Har säkert glömt av en del från förra gången men då kunde man ju vila mycket mer och hade inte en 1 åring att jaga. Foglossningen är värre denna gång med och har fått betydligt fler krämpor och "bieffekter" som jag inte ens tänker tala om här! Det blir därför inte så mycket bloggat om själva graviditeten heller för då känns det som om det blir för mycket gnäll =) Men jag vet att det kommer vara mödan värt om några veckor! <3
 
Bild från idag v 32 (31+) i mina nya snygga gravidbyxor! Endast 200 kr på HM!
 
Med 10 veckor emellan...v 22 och 32
 
Kroppen: Man kan lätt bli andfådd när man gör något ansträngande trots att lungkapaciteten har ökat. Att man blir andfådd är helt normalt, barnet får lika mycket syre oavsett hur flåsig man känner sig. I slutet av graviditeten kan trycket på pulsådern bli för stort om man ligger på rygg, vilket kan göra att både du och barnet mår illa. Barnmorskan brukar därför rekommendera att man ligger på sidan när man ska sova. Det brukar även vara den ställning som känns bäst, det kan vara skönt att ha en kudde som stöder upp den tunga magen lite.
I vissa landsting görs ett extra ultraljud i vecka 32 för att kontrollera att barnet växer som det ska.

Barnet: Vid den här tidpunkten väger barnet cirka 1500 gram och är ungefär 40 centimeter långt. Nu har barnet något bättre kontroll över sin kroppstemperatur. Lungorna är färdiga och barnet ligger nu och tränar dem genom att andas ner fostervatten i dem, ofta med hicka som följd. Tånaglarna växer allt mer. Barnets sparkar blir nu mer som kraftiga knuffar och man kan lätt särskilja olika kroppsdelar från varandra. Ibland kan man kanske känna något spetsigt som rör sig hastigt tvärs över hela magen, det kan vara ett knä eller en fot. Genom att barnet hickar kan man också få en uppfattning åt vilket håll barnet är vinklat, hickningarna känns som mest från barnets rygg.
 
Från och med nu ska jag ändå försöka fota varje vecka och skriva lite, tänker att det kan vara roligt att kunna titta tillbaka på senare!

Myshelg på hotell Örgryte!

(bild lånad från www.hotelorgryte.se)
 
Igår åkte vi och lämnade Axel hos sin mormor och morfar för att få lite kvalitetstid tillsammans jag och Kalle. Efter lite shopping på Allum så åkte vi mot hotel Örgryte för att checka in! Vi möttes av ett trevligt litet hotell med mysig atmosfär!! På rummet väntade lite godis, frukt och dricka! Rummet var väldigt rymligt med stor dusch, soffa, sköna sängar och en ställbar tv så man kunde ligga i sängen och titta!
 
 
Vi var ju tvungna att provligga sängarna och de var väldigt sköna så det blev en timmes sömn innan det var dags för kvällens planer som bestod av middag tillsammans med Jojjo, David, Hanna och Micke!
 
 
Först en fördrink på Leonardos, en alkoholfri öl blev det för mig! gott!
 
 
Sedan blev det middag på Wood, riktigt bra och prisvärd restaurang med god mat! Dock begav jag och Kalle oss tillbaka till hotellet vid nio för att mysa lite!! Men som de trötta småbarnsföräldrar vi är somnade vi nog vid 10 tiden =) Kl 7 i morse slog jag upp mina ögon och kunde inte somna om. Typsiskt när man väl har möjlighet att sova länge!! Vi låg dock kvar i sängen till kl 9 innan vi gick ner för att äta en god hotellfrukost!! De hade nog det mesta att välja på och det var riktigt gott!
 
 
Måste rikta ett stort tack till hotel Örgryte för att vi fick bo hos er denna natt!! Super nöjd med vistelsen och jag kan varmt rekommendera detta hotell till andra! Perfekt om man vill bo i Göteborg med nära till centrum men ändå inte inne i den värsta smeten utan i lite lugnare omgivningar!
 
Efter att vi checkat ut från hotellet så åkte vi ut mot frölunda för att köpa ett babyskydd med bas som jag lyckats pruta ner till 1600 (jag skäms varje gång) som var endast 1 år gammalt! Så nu har vi även ett babyskydd som går att fästa på Donkyn! Tanken var att vi skulle åka och titta på kakel efteråt men eftersom att det var stängt TROTS att det stod att det skulle vara öppet blev det inget med det. Dåligt! Tur för dem att vi inte hade åkt hela vägen från gråbo!
Vi åkte sedan för att hämta Lilleman som hade haft det hur bra som helst, till och med tagit sovmorgon hade han gjort! Eftermiddagen har spenderats hos Kalles föräldrar där vi blev bjudna på middag!!
 
Imorgon väntar en ny arbetsvecka, förhoppningsvis den näst sista för min del!

Barnfritt!

Idag är Axel hos mina föräldrar och vi får lite egentid! Ska möta upp goa vänner om en stund för middag!! Imorgon berättar jag mer om dagen och hotellet! Ciao!


Alla Hjärtans!

Många säger det att man inte behöver en speciell dag för att visa att man älskar någon...självklart inte men jag tycker ändå att det är en lite mysig dag! Vi gör inget speciellt här hemma men att visa varandra lite extra uppskattning gör vi allt! Jag var tex lite extra snäll som diskade Kalles matlådor! haha Jag har faktiskt gjort ett litet kort till honom med, all by my self! Sedan har jag ju även fixat en hotellövernattning på Hotell Örgryte på lördag med då vi kan mysa lite extra!
 
 
Kalle kom hem från jobbet med ett gigantiskt kort, två sorters choklad och senaste numret av Mama!! Gissa vad jag ska göra ikväll? =)
 
 
Axel däremot verkar ha missat denna dag då han inte alls varit samarbetsvillig. Gjorde sig helt galen när han var tvungen att lämna förskolan, kastade sig och skrek så jag var helt svettig efteråt! Hellre att det är så iof än att han inte vill vara där!
 
Ni missar väl föressten inte att tävla om biljetter till Baby&Barnmässan den 22-24 februari? Tävla kan du göra HÄR!

Besök och semlefika!

Idag, efter några ärenden på förmiddagen så kom Jojjo, Salo och lilla Ella hit på besök! Jag och och Axel hade varit och köpt semlor tidigare på dagen, det är ju trots allt Fettisdagen idag!
 
 
Barnen åt gröt, banan och smörgåsrån. Axel gick och snodde från Ella hela tiden, de kunde ju faktiskt vara godare?
 Jojjo och Ella
 
BusAxel gjorde det mesta för att visa upp sig!
 
 
Så underbar bild på Ella!
 

Axel såg hela tiden till att ge Ella hennes leksaker men när hon lånade hans sa han "min min" och skulle ta tillbaka dem. Han vär iaf väldigt snäll och försiktig för det mesta!

Vinn en biljett till Baby & Barnmässan den 22-24 februari!

 
Snart är det äntligen dags för Baby & Barnmässan här i Göteborg!!  Den 22-24 februari går den av stapeln!
En mässa för stora som små, föräldrar och blivande föräldrar. Mässan håller till på Svenska Mässan vid korsvägen så det finns en stor yta med massor av roliga utställare och aktiviteter och produkter till bra mässpriser med!
Jag ska självklart gå och nu har DU möjlighet att vinna en biljett till denna roliga mässa!! Jag har 4 biljetter att lotta ut och det är väldigt enkelt att vara med och tävla!
 
Tävlingen pågår till onsdagen den 20:e februari kl 20:00 och vinnarna kommer att få biljetten via mail!
 
 

Överraskning!!

Igår läste jag ut bok nr 2 av 3 och idag så kom Kalle hem med sista boken!!! Så nu slipper jag ett uppehåll utan kan fortsätta läsa med en gång!!


Dagen!

En lugn söndag har det varit! Kalle har satt igen ett fönster i köket och undertiden åkte jag och Axel till mina föräldrar! Bus i snön med morfar blev det för lilleman och mest soffvila för mig! Gäller att samla så mycket ork och kraft inför arbetsveckan som möjligt! Tre veckor kvar att jobba nu innan det blir mer vila!

Axel igår på sitt bästa bushumör!


Hästarna!

Axel har börjat tycka om och härma hästar det senaste och vi har ju hästar och en ridskola precis utanför knuten nästan! Vi har aldrig varit där "på riktigt" med Axel, nästan så jag skäms då det ligger så nära! Men idag satte vi honom i pulkan och gick dit! I början tyckte han nog det var lite läskigt för de var ju så stora men tillslut så vågade han till och med klappa lite!
Det blev ingen lång stund ute dock för det blåste svinkallt!


Pizzatajm!

Idag blev det pizza till middag. Ingen som hade ork att laga nåt! Men fy vad pizza inte är gott! Åt en halv sen kände jag mig bara full! Urk!


Stress och spec.förlossningen

Gårdagen blev inte riktigt som man tänkt sig! Efter en stressig dag på jobbet , hämtat axel och lagat mat så la jag mig på soffan med lite ont i magen och somnade kl 18.30.Vaknade vid 21 och hade ändå ondare men försökte somna om. Smärtan gick inte över utan blev snarare värre så tillslut vid midnatt så tyckte 1177 att vi skulle åka in till spec förlossningen som väntade på oss för koll. Min pappa var här på 10 min och var med axel undertiden.

När vi kom in gjordes en ctg som såg bra ut och sedan fick vi vänta på läkaren. Det var mycket för dem att göra denna natt så det blev några timmar där! Men både UL och tappen såg bra och opåverkat ut. Det enda som de kunde hitta var vita blodkroppar i urinen vilket skickades på odling men nåt svar därifrån dröjer väl ett tag antar jag! Vi fick tillslut åka hem med order om att vara uppmärksamma på om det fortsatte eller blev värre då skulle vi in igen! Jag har iaf varit hemma från jobbet idag och sovit så nu känns det bättre igen!

Min teori är att detta är en stressreaktion från jobbet som är oerhört tufft nu. Hoppas jag kan klara av de sista tre veckorna bara!


Åka rutchkana!

Axel var så glad och stolt igår på öf när han vågade åka själv! Om och om igen åkte han!


Besök hos barnmorskan nr2!

Idag var det dags för ett besök hos barnmorskan igen! Idag fick Axel följa med och det gick hur bra som helst! Han satt och diggade när vi lyssnade på hjärtat. Pratade lite om vad som händer framöver, att det börjar bli riktigt tungt på jobbet och vad jag ska göra om inte havandeskapspenningen går igenom. Hon tyckte att jag skulle vara hemma en vecka om det blir allt för tungt men jag vet ju själv att jag nog inte kommer kunna det då det är hur körit som helst och det dåliga samvetet kommer, men att jag faktiskt måste tänka på mig och kroppen med. Skulle inte hp penningen gå igenom så skulle hon fixa tid hos en läkare som ev får sjukskriva en isf så det känns ju ganska tryggt iaf. Nästa besök blir den 26/2.
5/2 v 30
Sf mått: 29 cm
Hjärtljud: 140 slag/min
Vikt: + 5 kilo
Blodtryck: 120/70
 
9/1 2013
Sf mått: 26 cm (låg någon cm under förra gången i samma vecka)
Hjärtljud: 150 slag/min
Vikt: + 3 kg (jag som trodde jag skulle väga mycket mer efter denna julen men 3 kg är ju inte mycket så jag är förvånad!)
 
 
 
 

Baby & Barn bloggfrukost!

Blev glad när denna inbjudan till bloggfrukosten på baby&barn mässan dök upp på posten idag! Ska bli riktigt kul!


Magen och bebis v 30!

ytterligare två veckor har gått och förra veckan gick vi in i sista trimestern! Nu känns det lite som om nedräkningen börjar till de sista veckorna! Jobbet har börjat bli riktigt tungt nu och foglossningen är hemsk ibland! Då den denna gången sitter "mellan benen" så hjälper inte bältet något tycker jag. Har sökt havandeskapspenning denna gång med och om den går igenom så jobbar jag bara februari ut. Om det inte gör det så vet jag faktiskt inte vad jag ska ta mig till...men det får bli ett senare problem isåfall!
 

Magen v 30
 
Kroppen: Det är vanligt att brösten läcker råmjölk "kolostrum" redan nu. Det brukar inte vara fråga om några stora mängder, men det kan det vara bra att införskaffa en skön amningsbehå utan byglar som du kan ha om natten.
Om förvärkarna upplevs som smärtsamma är det en signal om att allt inte står rätt till. Detta inträffar vanligtvis efter en lång arbetsdag eller då du är jäktad. Ta det lite lugnare och förkorta gärna dina arbetsdagar. Om du får kraftiga sammandragningar brukar man kontrollera livmoderhalsen för att se att den inte är försvagad och öppnar sig i förtid. Om så är fallet kan sjukskrivning vara aktuellt för att man ska kunna vila. Ibland rekommenderas en kortare tids sjukhusvistelse och/eller läkemedel som stoppar sammandragningarna.
De flesta föräldrar kommer nu att börja eller har redan påbörjat en föräldrakurs eller förlossningsförberedande kurs.

Barnet: Barnet växer mycket och ökar nu från drygt ett kilo till tre och ett halvt kilo på bara tio veckor. Barnet vaggas till sömns av mammans rörelser och vaknar ofta när hon lägger sig. Den dygnsrytm som barnet har i slutet av graviditeten kan även hålla i sig efter födseln, men det är inte säkert. Barnet hör många ljud inifrån mammans kropp, bland annat ljud från mammans hjärta och mage. Ljud från magen kan i vissa fall uppgå till så mycket som 80 decibel vilket kan jämföras med en kraftigt trafikerad gata.
 
Bebisen är lika vild som vanligt men man märker att det inte finns lika mycket plats längre. Magen kan ta massa konstiga former. Axel har inte känt några sparkar än, han klappar magen med förstår inte vad han ska vänta på.
Imorgon är det dags för ett besök hos barnmorskan igen! Lika kul varje gång!

Om inte Axel sover...

Så sover ingen annan heller!

Inatt var han som förbytt pojken!!! Var ledsen och ville inte alls sova! Det är dessa tänder (och tandbajs) som ställer till det för honom. Han hade ont i magen och när väl lasset kom så blev det bättre! Rumpan på stackarn är helt sönderfrätt :( det var ju inte på tal om att skicka honom till förskolan heller då han aldrig hade orkat det så Kalle fick vara hemma och vabba (han kallas tydligen för varannandagjobbare på jobbet :)

När jag kom hem från jobbet så var det dock full rulle på honom. Han spelade "bamby" med sin pappa! Det är nog dagens ord, känns som om det kommer nya ord varje dag nu!!


Blingovisning!

Efter att ha blivit tvungen att flytta fram blingovisningen en vecka pga att de fick kläderna försent så var det äntligen dags idag!! Många kunde inte komma pga det ändrade datumet eller sjukdom men vi blev några stycken ändå!! Jag hade fullt upp hela tiden med att fika och kolla på kläder så jag glömde helt av att ta kort!!
Var mest ute efter lite kläder till vår/sommar eftersom att Axel redan har så mycket kläder i stl 86/92 och att köpa större är ju meningslöst då det kommer dröja innan han kan ha det!
Fanns massor av fina damplagg med och när jag har fött och kommit i någorlunda form så ska jag minsann unna mig lite kläder jag med =)
Men detta blev det idag iaf:
 
 
 
Tröjan i mitten på bilden...
 
 
Dessa köpte Axels farmor till honom!
 
 
En favoritbyxa i nya färger =)
 
Samma modell som de röda, Gillar att de är ganska långa så de små benen ändå får skydd från solen i sommar! Alla dessa plagg funkar ju ihop med så man kan mixa lite hur man vill!
 
Sedan fick Kalle även en ljusgrå farfarströja men den finns det inte bild på än!
 
Varje gång som jag har visning så blir jag så sugen på att sälja själv men jag vågar inte!! Det svåraste är nog att komma igång och det tar nog ett tag innan man går + om man ens gör det!! Får nog göra lite mer efterforskningar kring detta! =)
 

Jag har nog problem?

Inser att man har ett problem när man sorterar kläderna efter Blingo, Nova Star och Me&I och att det nästan bara finns dessa märkena i Axels garderob? Har blivit frälst i bra kvalité och lång användningstid!


De tröttas dag!

Fick sovmorgon idag och kom nog inte ur sängen förren vid kl 9.30! Skönt men kände mig ändå inte utvilad! Så vid halv tolv somnade jag igen med resten av familjen! Undrar om mun kropp försöker att säga mig något? En arbetsvecka tar hårt på den iaf, det känns!

De få timmarna som jag var vaken på förmiddagen gick vi ut alla tre! Väldigt skönt med frisk luft och Axel blev riktigt förbannad när vi skulle gå in igen!

Eftermiddagen har spenderats åt städning, handling och bakning inför morgondagens Blingovisning!


RSS 2.0