Intensivt!

Igår var en intensiv dag! På förmiddagen var Linda, Tess, Jenny och lilla Alvin här på besök! Efter lite fika och tjöt var det dags att hämta Axel på förskolan för att sedan bege oss ut mot Ale för att träffa Sara och Vidar. Planen var att stanna på köädkällaren på vägen för att köpa papper till skrivaren men då Axel sov som en stock ville jag inte väcka honom.
Det var mycket bus och mycket mindre konflikter än vanligt men när två killar som hade sovit för lite började kivas så tänkte vi gå ut en stund. Det gick bra till en början men när de hade tröttnat på att gå var det inte lika kul längre. Inga vagnar hade vi med oss heller förutom till Siri såklart....

Vi hittade kastanjer!

Tur att det går att hitta lösningar med vagnen!

När det var dags att åka hem igen så delades det ut både kramar och pussar!

När vi kom hem så var farmor, farfar och Andreas här! På kvällen fixade jag med det sista inför första visningen idag! Ja det här varit fullt upp som sagt! 

Kommentarer
Postat av: ♥ ♥ Melissas Prinsar ♥ ♥

är du nöjd me din åsna? inte haft några problem?
Kramis

Svar: Jag skrev på din blogg men det brukar alltid strula för mig så svarar här med :) Skönt att allt var bra! Varför har du trott att det var två?
Ja jag är supernöjd med donkeyn och har inte haft några problem. Visst knarrar den lite i duoläge när man kör på ojämnt underlag men inte mycket. Det är ju inte så konstigt när det sitter två barn i som belastar en del! :)
Jessica

2013-10-19 @ 10:55:45
URL: http://www.melissasprinsar.se
Postat av: Sara

Ingen rast och ingen vila när man är mammaledig inte :-)

2013-10-19 @ 17:38:07
URL: http://Mammasara.wintland.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0