motiverad!

Vet ni vad? Jag har kommit på det, vad som motiverar mig till att träna? Det är när man han en missnöjd bebis som vägrar att sova och en son på två år som får för sig saker och blir helt tokig när han inte får som han vill, Då är man minsann motiverad till att komma iväg!
rätt bestämd dam...
Vad som har hänt med mina barn vet jag inte. Siri är inte alls nöjd om dagarna. Jo hon är nöjd när hon kan sitta och skrika sina höga skrik med 100 % uppmärksamhet men det gör mig allt annat än nöjd. Men annars är hon missnöjd på golvet, i soffan, i famnen, i gåstolen etc. Gallskrik när man ska sova och när hon efter mycket om och men har somnat så vaknar hon efter max en halvtimma och vägrar sova mer fast hon behöver. Axel har idag skrikit så blå över att han inte vill sova i sin säng. Han ska minsann ligga på soffan! Tillslut gav jag med mig igen... (Siri hade ju faktiskt somnat och att låta honom väcka var inte ett alternativ) och där ligger han nu och sover fortfarande!
Dagar som denna längtar man tills man får börja jobba igen!

Kommentarer
Postat av: Liselotte

Låter i stort som här hemma just nu! Dagarna kan kännas rätt långa då ;-). Hör av er om ni inte har några planer imorrn och vill hitta på nåt!

2013-10-31 @ 18:42:51
URL: http://www.fotoliselotte.se
Postat av: axdal

svar: haha.. skönt att man inte är ensam. och om någon skulle komma och plinga på här då får kidsen varsin eko morot.. :p

och du be strong.. du fixar även dessa dagar som bara känns skit.. kram

2013-10-31 @ 19:34:32
URL: http://axdal.se
Postat av: Sara

Ja vissa dagar är inte lätta. Vi har haft en väldigt snäll kille här hemma men nu är han som förvandlad. Andas in och försöker bara stå ut tills min kille blir sig själv igen ;-)

2013-11-01 @ 20:33:56
URL: http://Mammasara.wintland.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0