Sista veckan!

Så var man redan inne på sin sista semestervecka. Tycker att denna semester har gått galet fort! Vi har verkligen tagit det lungt, varit och badat många dagar, träffat vänner och bara varit!! Sista veckan fortsätter i samma lunk med en lite dejt för mig och Kalle på fredag. Då blir det Lundell i trädgårdsföreningen, var flera år sedan sist nu!!
 
 
Lina tog massa fina foton förra veckan! Här är några av dem!!
 
Kan även tala om att Axel nu är blöjfri förutom på natten! Han kissade på toaletten en gång och sedan dess har han inte haft blöja! Stora, duktiga killen!! 

 
Vi har fått lägga några hundra på kalsonger nu! Behövs ju en del även om det sällan sker olyckor!
 
 
 

Fotat!

Vackra blommor i nolhagaparken!
 
Perfekt symmetri!
 
Vackara blommor klättrandes på staket!

Kikar in!

Kikar in och säger hej! 
Kan inte fatta att vi redan har gjort 2/4 veckor! Det går för fort! Vi har iaf hittills hunnit med en vända till Kristianstad och även varit på besök hos barnens farmor och farfar!
Just nu blir det mycket bad då det är en underbar värme här, som jag antar att det är i de flesta delar av landet. Båda barnen som tidigare varit riktiga badkrukor tycker nu att det är riktigt kul i vattnet!
 
 
Siri har börjat prata massor, det dyker upp nya ord varje dag och hon härmar massor. Hon är högt och lågt som vanligt vilket resulterat i ett stort skrapsår i pannan!
 
 
Axel håller på med toaträning, han ber ofta om att få gå på toaletten och är utan blöja mycket. Han håller sig jättebra MEN när han sätter sig på toaletten så kommer det inte en droppe! Frustrerade när man vet att han kan! Men vi kämpar på! Även Siri har börjat gå på toa och har gjort nr 2 flera gånger nu! haha
 
Hoppas att ni har en skön semester där ute! Det fortsätter nog att bli glest bland uppdateringarna här nu, tycker det är rätt skönt med semester från bloggen med!
 
 

Semesterstängt!

Blir inte mycket bloggat under semestern! Är mer aktiv på instagram! Lawendel84 heter jag där!

Borås djurpark!

Igår var hela familjen på Borås djurpark, årets första besök men troligen inte sista då vi fått Lejonkort av Viktor och kan gå hur många gånger vi vill! Besöket var lyckat och Siri var väldigt fascinerad av djuren!! Man fick passa henne för hon ville mer än gärna smita in till både getter och elefanter! Axel tittade lite snabbt men tyckte ganska fort att det var dags att gå vidare till nästa!
 
   
   
Siri är lite tuffare än brorsan sin och stövlade fram till grisarna för att klappa!
 
   
Jag hade gjort pannkaksmuffins att ta med, perfekt picknickmat!
   
 
Axel fick köra traktorn, han tjatade sedan resten av turen att han ville köra den lilla traktorn! 
 
   
 
   
 
  
   
Klättra, klättra överallt!
 
  
  
 
När vi hade gått hela rundan runt parken så skulle vi ta en glass, då Siri brukar äta samma som mig så köpte jag inte någon till henne denna gång men det fick vi snabbt ångra. Hon blev helt skogstokig och skrek så man hörde henne på flera hundra meter och det var bara att köpa henne en egen sådan...Vi har en liten tjej med STOR vilja!
 
 

Loppi blogbag Ellas kitchen!

Fick hem en blogbag med produkter från Ellas Kitchen igår! 4 olika förpackningar innehållande miniskorpor med smak av äpple/ingefära samt mjölk/vanilj. Skorporna passar från 8 mån ca!
Puffits, smp smaksatta majspuffar som passar perfekt för små fungerar. Smakerna ost/tomat och hallon/vanilj


Siri tycker mycket om dessa och brukar äta majspuffar när Axel äter lördagsgodis! Skorporna är ett perfekt alternativ till fika!
Stor plus är att produkterna är gjorda av ekologiska varor precis som produkter från Ellas Kitchen alltid är!


Nära nu!

Låter kanske löjligt att jag längtar till semester efter att "bara" jobbat i 2,5 månad men jag längtar framförallt efter att få vara lediga tillsammans! Att få hitta på roliga saker och att få ta saker som de kommer! 2 dagar kvar nu bara!

Idag slutade jag redan kl 12 och lagom tills dess kom mina <3 och mötte mig på jobbet. Det blev sedan lite lek ute innan vi gick in för lite vila! Alla somnade och vaknade först kl 15, vad hände där?

Efter middagen åkte Kalle iväg och spelade golf och jag och barnen gick ut på promenad!Det fanns mycket "roliga" saker på vägen..

Lite melon på baksidan innan det var dags för ett bad för de skitiga barnen! 


RSS 2.0