Mysig helg!

Vi har haft en riktigt mysig helg här hemma! Vi fick besök från Skåne igår och möttes först upp utanför Liseberg för att gå där några timmar! Svinkallt var det men barnen var för det mesta goa och glada! Åkte några karuseller och Siri fick verkligen mersmak! 


Siri blev förbannad när åkturerna var slut :)


Axels favorit, Farfars bilar! "Först måste man stå i kö sen får man åka" förklarade han!

När vi var ordentligt kalla åkte vi hem för att äta pulled beef och tjöts bort några timmar! 


Vab och prickar!

Efter att Axel har haft feber i helgen med efterföljande utslag över kroppen så var det idag Siris tur (igen). Även hon har fått feber med massa små prickar! Antagligen virusprickar och verkar inte göra ont! Till råga på allt har även jag börjat känna mig krasslig men får väl försöka kurera mig så gott det går då jag tar vabben imorgon! 

Fick tillslut se bilderna som togs på barnen i oktober (eller var det september?)Någon syskonbild blev det inte då Siri vägra sitta bredvid sin bror! 

Stumma ben!

Benen känns som timmerstockar och rumpan har jag ingen känsel i alls! Men det är väl så det ska kännas efter ett ordentligt benpass! Lite frustrerad över att jag känner för att träna så mycket mer än vad som hinns med just nu!

När jag kom hem igen var det full fart ute på altanen där det plockades undan och sattes upp lite vinterbelysning. Vi är dock inte överrens hur belysningen ska sitta...Planen var att baka lussekatter här hemma idag men känns som om det inte kommer bli gjort... Vinterstudion har ju börjat för säsongen!

Julenissar!

Min syster tar så fina bilder på barnen för jämnan så perfekt att be henne komma hit och knäppa några till årets julkort! Förutsättningarna är ju inte de lättaste när det är så mörkt runtomkring men med en extern blixt kan man göra mycket! Nu ska jag bara välja vilka som ska få bli julkortet!
 
 
Världens finaste ungar!! <3

Bröllopsresa!

Nu har vi bokat bröllopsresa!! Vi vill åka hela familjen så det blev ett fint familjehotell i Side, Turkiet! All inclusive för bekvämlighetens skull och Lollo & Bernie finns även på hotellet! Den 3:e juni är resan bokad till så nu får vi hoppas att semester beviljas =) men vilken chef nekar en bröllopsresa? =)
 
 
(bilderna lånade av www.ving.se)
Vi bokade en Lollo & Bernie svit vilket innebär lite extra förmåner, framförallt för barnen =)
 

Mera sjukstuga!

Denna höst som började så bra har fortsatt med sjuka barn titt som tätt tycker jag! Igår ringde de från förskolan att Siri var hängig, idag verkar det inte vara något fel på henne men dessvärre har Axel fått feber och är inte alls kry! Tv hela dagen lång! 

Nu hoppas vi att det går över snabbt så inte hela helgen försvinner! 
Här hemma ska det storstädas iaf och jag tänkte även hinna inviga min nya bakmaskin! 

Julkortsfotografering

Idag kom Lina hit för att ta lite kort på barnen för årets julkort! Lite kul att göra tycker jag sålänge som barnen är små iaf! Förra året fick Lina klippa ihop två bilder för att barnen vägrade samarbeta men iår så var de minsann med på noterna! 


Bild tagen från mobilen undertiden som hon fotade.
Vi flyttade sedan ner en våning och fotade då bakgrunden inte blev bra!

Med tåg och buss!

Ledig dag idag! Känns som om det endast är på dessa dagar som jag skriver här :)
På förmiddagen gjorde vi inte många knop men på eftermiddagen begav vi oss mot busshållplatsen för att ta oss till Partille. För att komma dit så åkte vi både buss och tåg. Två barn som tyckte det var spännande hade jag med mig och de skötte sig exemplariskt hela vägen! 


Vårt mål i Partille var att hämta bilen som blivit servar samt fått vintersulorna på! Blev även ett stop på McDonalds som middag. Ett ställe vi i princip aldrig äter på och idag påmindes jag om varför, det är inte ens gott... Barnen var glada iaf och fick varsin bok! 

Nytt bröllopsdatum!

Vi skulle ju egentligen gift oss den 16:e maj nästa år men vi kände, pga av lite olika anledningar att vi ville flytta datumet lite, nämligen till den 25:e april istället! Passar oss nästan bättre även för att det den 17:e april är vårt 5års jubileum =) 
Jag kommer inte att lägga ut allt för mycket här då jag vill att det mesta ska vara hemligt men lite små tjuvtittar kommer jag nog bjuda på. Hittills är det "enda" som är klart:
Kyrka
Lokal - Sjölyckans båthus i Tollered
Mat - i det stora hela iaf
Klänning är köpt
Svit bokad
Frissa bokad
Bestämt tärnor/bestman/toasmasters
 
 Lite läsning med inspiration är aldrig fel!
 
Så var det bara resten kvar! Prio ett måste nu var inbjudningarna!! Vi kommer att ha ett ganska litet bröllop med ca 40 - 45 gäster så de tar förhoppningsvis inte allt för lång tid att knåpa ihop.
På tal om det här med gäster så är det så svårt! Det finns ju hur många som helst som vi skulle kunna/vilja bjuda men då vi bestämt oss för ett litet bröllop så måste vi dra gränsen någonstansMen nu har vi nog ganska så klart för oss hur gästlistan kommer se ut på ett ungefär.

Mysig dag!

Vår lediga dag mitt i veckan är guld värd! Ibland är vi bara hemma och vilar oss och ibland hittar vi på nåt! Just idag hade vi bestämt träff på Allum för att träffa Hanna och Elly, handla fars dagspresenter och käka lunch! Till det sistnämnda slöt även Mia upp till. Ett ansikte jag inte sett på länge! Mysigt att kunna ses mitt i veckan! Och nu är även present till både barnens pappa och min egna pappa inköpt!


Sötaste Elly provade mössa på Kappahl, mamma Hanna var inte lika road :)

Goodiebagen!

Bättre sent än aldrig så nu kommer här innehållet i goodiebagen!
 
Bilderna har Emelie tagit!
 
Får inte alls länklistan så som jag vill ha den men detta får duga! 
 
Alfons Åbergs Kulturhus Entrébiljetter
Babyland Presentkort + snuttefilt
Brämhults Juice
Bröllopsmagasinet Tidning
Butik Älva Rabattkod
Cupcake Time Erbjudande 2 för 1
Duni Servetter
Egmont Publishing Kalle Anka tidning
Elite Wellness Presentkort på konsultation med PT
Familyroom Rabattkod
Freeport Värdehäfte
Glam Mom Rabattkod
GSD Laktosfri choklad
Göteborgs Kex Ballerina Pepparkaka
Idus Förlag Pocket Bloggdrottningen
Infoband Infoband
Jamabarn ABC-tavla + VIP-inbjudan
JH Beauty Presentkort + prover
Jollyroom Reflexer
Krantz Hundservice Erbjudande 2 för 1
Kyäni Kosttillskott
Le Pain Francais Rabattkort + erbjudande 2 för 1
Lejonet och Björnen Värdecheck på glass
Lollipop Armband till barn
Love Fairy Rabattkod
Mighty Leaf Te
Modifast Bars
Nordstan Värdehäfte
Original People Värdecheck på stickers
OSS Hår & Skönhetssalong Erbjudanden + prover
Pino Pinobok
Plackers Plackers Twins
PUSS Accessories Rabattkod
Reddville Tampongboxar
Sankt Jörgen Park Resort Bodylotion eller Bodyscrub
SF Anytime Värdecheckar på film
Smarta Saker Presentkort
Sojka Design Rabattkod
Sojka´s Forever Prover från Aloe Vera
Solentro Presentkort
Stadens Hjältar Sagobok + målarbok
Stena Line Kuvert med skraplotter + katalog
Studio Sweet Fiskspa 2för1 + rabatt på behandl.
Superfruit Chiafrön
The Body Shop Makeuprådgivning + prover
Vidun Baby Napphållare
Village Candle Ljus
 

RSS 2.0