Burn Cancer!

Igår var jag och hämtade ut ett paket innehållandes två underbara doftljus från Victorian! Paktet innehöll även ett Fuck Cancerarmband och båda dessa produkterna kan man köpa till förmån för Ung Cancers arbete med att hjälpa unga cancerdrabbade och unga närstående under och efter dessa hemska besked. Burn Cancer heter ljusen och för varje sålt ljus går 10 % direkt till Ung Cancer.
Självklart är ljusen miljövänliga och är gjorda av hållbart producerat sojavax!
 
 
Ljusen finns i guld eller silver och doftar ljuvligt! 
Från och med den 1:a oktober kan du köpa dessa ljus hos Jollyroom så se till att då klicka hem dessa, tänd dem i höstmörkret och mys samtidgt som du bidrar till en god sak!
 
Armbandet kan du köpa HÄR!
 
Jag ser det som en ära att få vara med och sprida budskapet om dessa ljusen och jag vet vilka doftljus jag kommer att köpa i framtiden!

Tomtägare!

Idag är papprena påskrivna! Snart är vi tomtägare och kommer få bygga ett alldeles nytt härligt hus! 
1 april kommer vi få flytta in!! 


I höst kommer vi sälja vårt radhus och kontrollfreak som jag är tycker jag det är skitjobbigt! Att inte veta hur mycket man får är oerhört stressande även om marknaden är väldigt gynnsam! 
Nervöst är bara förnamnet!! 

När allt flyter!

Vilken härlig dag jag och barnen hade igår! Efter frukost så åkte vi till Innesvingen och deras golfrea som började igår! Det blev inhandlat shorts till både mig och Alex, ett linne och en windstopper till mig med! Efter det åkte vi till Nyebroparken och köpte med oss lunch dit. Siri tog sig en tupplur i vagnen undertiden som Axel lekte!


Vi mötte sedan upp Marie och Vincent för glass i gräset och därefter åkte jag och barnen och handlade! 
Skönt med dagar då barnen är samarbetsvilliga :)


Dagen avslutades med ett pass på gymmet och sedan film hemma hos Marie! 



Mycket på gång!

Nu har man mycket i huvudet vill jag lova! I torsdags åkte jag med kollegorna ut till Björholmen på Tjörn. Efter ett Apt så vankades det sedan trerätters middag på kvällen och herregud så gott det var! Vi surrade och drack något glas vin innan sängen kallade!

Förrätten

I fredags var det studiedag och vi fick massa inspiration och givande diskussioner inför kommande termin! 
Trött, trött var jag när jag kom hem och igår, lördag blev jag ännu tröttare. Det var damdagen på golfklubben och vi spelade bland annat 27 hål golf så kl 20.30 var det jag som snarkade på soffan! 
Bild från tidigare i veckan!

Och som jag skrev ovan är det mycket i huvudet nu! På torsdag ska vi skriva kontrakt på huset och i april kommer det bli inflyttning! Med andra ord så kommer det bli försäljning av vårt hus framöver! 
Även Axel fyller år, det är tjejhelg på stenugnsbaden och så dop för Iris! Så vi har att göra! 


Feber och toaträning!

Igår när vi kom hem från en kompis 30 årsfirande var Axel väldigt hängig och tempen visade på närmre 40 graders feber. Febern har hållt i sig idag även om den varit lägre. Endast feber, ingen förkylning eller något. Precis som Siri hade i början på semestern. 


Vi har en stor tjej hemma nu! Hon har börjat gå på toaletten och hon har varit utan blöja hela eftermiddagen idag! Så snart är blöjan ett minne blott tror jag! 
Vi har inga pluttar här hemma längre! 


Tillbaka till verkligheten!

Ja i måndags var det dags att jobba igen! Alltid kul med en ny termin tycker jag och detta tråkiga väder som varit under semestern gjorde det lätt att komma ifrån semesterlunket! 
Men då jag bara jobbar 80 % och är föräldraledig en dag i veckan så var det vår lediga dag idag! 
Efter en lugn förmiddag åkte vi sedan hem till min mamma som har semester denna veckan med! 


Efter lite elbilskörande, bollspelande och hallonplockande åkte vi hem igen. 

Härligt att lite värme hittat tillbaka igen!


RSS 2.0