Beauty time event!

Igår var jag, tillsammans med 19 andra bloggare inbjuden på ett bloggevent på Mandorla Spa & stil i Göteborg! Ett litet mysigt ställe mitt i mysiga Linné, eller ja en parallelgata till Linnégatan. Man fick verkligen en skön känsla när man klev in genom dörrarna. Mysigt men små gångar till olika vråer där de erbjuder olika typer av behandlingar. Bland annat, massage, ansiktsbehandling, smink, hårborttagning m.m. Alla bloggare fick under eventets gång prova på 15 minuters jadestens massage! Det var riktigt skönt och jag var helt groggy efteråt!
(Bild lånad från www.sunesfoton.se)
 
När alla kom så bjöds vi på goda juicer från Naked juicebar och jag valde en med apelsin, ananas, passionsfrukt och mango. Gudomligt god!! Naked Juice bar kan du just nu hitta på Frölunda torg! 
 
 
Vi fick även smaka på en shot med nyttigheter i! Mean & Green flu fighter som innehöll bladspenat, mango, ingerfära och  var det citron? God med lite sting i! Kändes nyttig =)
Det bjöds även på snittar från Baka StenugnsbageriGoda tilltugg till den goda juicen!
 
(Bild lånad från www.sunesfoton.se)
 
Det var även lite företag på plats! Bland annat Cloud B som säljer helt underbara nattlampor för barn! Så fina och tilltalade för barnen. Flera av dem projicerade bilder på taket och kunde spela lugn avslappnande musik! Fick denna favoriten och döm om min förvåning när vi fick en sådan i våra goodiebags sen! 
 
(Bild lånad från www.sunesfoton.se)
 
Ett annat företag som var där var SleepCarrier by Najell. En realtivt ny produkt på marknaden som lanserades i somras! Det är ett babynest/mjuklift som barnet kan sova i men med handtag så att det lätt går att bära barnet med sig. Men det följer även med en sele som gör att du kan fästa mjukliften och bära ditt barn och när barnet har somnat knäpper du lätt loss liften och kan lägga ner barnet utan att det vaknar! Selen är självklart ergonomisk så att din rygg inte ska bli påfrestad! Sidorna går även att spänna ut vilket gör att du kan använda den som madrass eller mjuk lekyta!! Den är även Öekotex certifierad vilket innebär att den inte innehåller några farliga gifter eller kemikalier! 
 
 
 
Tänk om vi hade haft den till Axel! Som vi fick kämpa med att få honom att somna i början!
 
Andra företag på plats var Walles PR & Event samt Sunes foton
Av Walles PR & Event fick vi VIP biljetter till alla deras event under detta år. Sunes foton var där och fotograferade under hela kvällen!
 
(Bild lånad från www.sunesfoton.se)
 
Det blev mycket minglel! Kul att träffa både nya och gamla ansikten!! Sista timman så lottades det ut massor av fina priser och jag hade turen att kamma hem två stycken! Ett par mjukisbyxor från SFanytime och två vouchers. Sedan vann jag även en sprillans ny tassimomaskin samt Fem olika paket med kapslar till!! Snacka om att ha turen på sin sida!
 
 
 
När vi gick därifrån så fick vi med oss hela 7 st goodiebags hem! Och vilket innehåll sedan!! Men det får inte plats i detta inlägg utan får ett helt eget sådant =)
 
Sist men inte minst så vill jag riktigt ett stort tack till Rebecka och Pernilla som har fixat detta event! Det har ni gjort riktigt bra och jag hoppas att det blir fler i framtiden =)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0