Rent hus!

Idag åkte all skit vi rensat ut till tippen! En hel kärra fyllde vi men nu är det minsann tomt på skräp här hemma! Så skönt! 
Är bra att det inte är massa rum fulla med skräp om det blir en ev försäljning och flytt nästa år. Inga papper är påskrivna än men det lutar åt att vi kommer bygga nytt! Så spännande men samtidigt skrämmande! Mer om det när allt är klart! Barnen skulle självklart hjälpa till!

Imorgon kommer barnen åka med sina farföräldrar hem i några dagar! Vi jobbar ju en vecka till och barnen kommer ju ha hur kul som helst där men vi kommer nog att längta ihjäl oss! 
På torsdag har Siri tandläkartid så då kommer de hem igen! 

Storrensning!

Idag har vi rensat minsann! Helt sanslöst vad skit man samlar på sig! Vet inte hur många säckar som nu står på baksidan och väntar på att få åka till tippen och ändå har ett utrymme under trappan att rensa med + garaget! Men så skönt det ska bli när allt är slängt! 

En del av "skörden"


Tog även fram en hel hink med Alexanders gamla lego och tvättade det!  Så nu har barnen lite nytt att pilla med! 

Midsommarafton -15

Trots dålig väderlek så hade vi riktigt tur med vädret igår! Endast en liten skur kom och sedan var det faktiskt mestadels sol! Så med tanke på vad som först sades så fick vi riktigt härligt väder!
Vi startade vår modsommarafton på Liseberg. Vi fick för oss att det skulle vara lite folk där då. Ack så fel vi hade. Men den första timmen var ändå ganska lugn och barnen fick åkt lite karuseller!
 
 
Vid kl 13 mötte vi upp familjen Pozzi och barnen åkte några timmar till, dock var det ju iaf 20 minuterns kö till varje karusell så det blev inte jättemånga! Axel och Isac sprang runt och var helt lyriska över att få åka de olika attraktionerna och var bra stolta när de kunde åka Ponnykarusellen helt själva =)
 
 
Lite senare på eftermiddagen åkte vi hem till oss för att fortsätta kvällen. Cava, massa grillad mat och jordgubbstårta blev det för oss! Barnen lekte massor och avslutade kvällen med Frost innan familjen Pozzi åkte hem. Kl 22 stupade barnen i säng, vi fick till och med sovmorgon till kvart i tio i morse! 
 
 
En lugn och mysig midsommar som var alldeles lagom, precis som det ska vara!
 
 

Glasklart!

Nu är vartenda fönster putsat här hemma och jag är helt slut i armen så passar på att vila i solen på altanen! 
Hade en mysig midsommar igår men mer om den kommer ikväll! 

Undra hur länge vi får slippa små feta avtryck från små barnfingrar? 


Försäkring!

När man tappar en glasburk på sin induktionshäll som går sönder och spricker, då är man glad för att man har en bra försäkring! Snabbt gick det med tills pengar till en ny var utbetalda! 

För övrigt så har vi spännande saker på gång! Inget klart än men bollen är i rullning! Någon som vågar sig på att gissa? 


Det här med lust..

Det var ju det här med blogglust och sommar, den brukar vara ganska låg hos mig då, trots att det är då man egentligen har som mest att skriva om. Vi har iaf varit iväg en vecka i Turkiet hela familjen. Ska försöka skriva mer om resan en annan dag. Tills dess får ni hålla till goda med några härliga bilder därifrån!
 
 

RSS 2.0