Midsommarafton -15

Trots dålig väderlek så hade vi riktigt tur med vädret igår! Endast en liten skur kom och sedan var det faktiskt mestadels sol! Så med tanke på vad som först sades så fick vi riktigt härligt väder!
Vi startade vår modsommarafton på Liseberg. Vi fick för oss att det skulle vara lite folk där då. Ack så fel vi hade. Men den första timmen var ändå ganska lugn och barnen fick åkt lite karuseller!
 
 
Vid kl 13 mötte vi upp familjen Pozzi och barnen åkte några timmar till, dock var det ju iaf 20 minuterns kö till varje karusell så det blev inte jättemånga! Axel och Isac sprang runt och var helt lyriska över att få åka de olika attraktionerna och var bra stolta när de kunde åka Ponnykarusellen helt själva =)
 
 
Lite senare på eftermiddagen åkte vi hem till oss för att fortsätta kvällen. Cava, massa grillad mat och jordgubbstårta blev det för oss! Barnen lekte massor och avslutade kvällen med Frost innan familjen Pozzi åkte hem. Kl 22 stupade barnen i säng, vi fick till och med sovmorgon till kvart i tio i morse! 
 
 
En lugn och mysig midsommar som var alldeles lagom, precis som det ska vara!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0