Min möhippa!!

I lördags morse blev jag helt tagen på sängen. Jag hade precis varit och handlat då vi skulle ha gäster på förmiddagen och stod och la in mat i kylen när det plingade på dörren. Utanför låg där en lapp med en ögonbindel där det stod att jag genast skulle bege mig till Gråbo busstation och där ta på mig bindeln. Jag blev skitnervös men gjorde som jag blivit tillsagd. Väl där blev jag uppplockad i en bil som sedan åkte vidare mot Johanna där resten av sällskapet väntade. De kidnappade inte bara min mobil utan även min instagram där de bombande med inlägg hela dagen, vad som fanns där fick jag först se igår =)
 
Här kommer lite glimtar från dagen, kommer kanske fler foton när jag fått fler bilder från dagen! 
 
Bilderna har jag lånat från Hanna!
 
 
De spökade ut mig och vi drack bubbel och åt brunch. 10 tjejer var vi och det kom till och med upp vänner från Halmstad och Krisitanstad så jag blev verkligen övverasskad!!
Mitt första uppdrag blev "strippa inne på porrbion" vilket såklart var ett skämt men lite nervös hann jag ändå bli!
 
 
Sedan åkte ögonbindeln på igen och vi åkte mot nästa stopp! En studio där jag fick sjunga in "Let me entertain you". Sjukt roligt och verkligen något som passade mig!! Var lite mesig i början men sen kom jag igång minsann!!
 
Nästa stopp var på Gökboet och gud så kul jag hade! Vi red på mekanisk tjur och efter lite träning lyckades jag hålla mig kvar i 40 sekunder. Men den där tjuren gav mig både blåmärken och skrapsår! Vi spräng även med gummiband runt midjan, sumobrottades, sköt bågskytte och slogs med stora "påkar". På dödligt allvar! Tyvärr förlorade mitt lag i slutändan men vi hade massor med kul!
 
 
Efter all fighting så åkte vi vidare norrut, jag hade ingen aning om vart vi skulle och efter ett stop på Torp så hamnade vi tillsut i smögen där de hade hyrt en väldigt fin bod/stuga!!
 
 
Vi drack och  käkade massor av gott! tjejerna fick svara på quiz om mig. Jag fick även smälla ballonger och berätta om gamla bravader (hujedamig) samtidigt som mellon gick på tvn! Jag som dricker väldigt sällan blev bra i gasen och hade verkligen skitkul hela kvällen. Kl 4 på natten bad jag om att få gå och lägga mig (det var bäst att be om lov) och morgonen därpå var inte lika kul!! Fy vad dåligt jag mådde, lyckades inte ta mig ur sängen förrän vi skulle åka hem och resten av dagen spenderades i fosterställning. Det var dock fler än jag som var dåliga, mohah Men är det någon dag som det är ok att må så dåligt så är det dagen efter sin möhippa!!
 
Tack återigen alla inblandade för en fantastisk dag och kväll!
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Du verkar ha haft en toppenkväll :D Så kul!!!

2015-03-16 @ 22:10:36
Postat av: Veronica

Vilken dag du hade :) Det var riktigt kul att se på instagram vad som hände.
Kram

2015-03-17 @ 23:51:16
URL: http://lifeasveronica.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0