Upp som en sol och ner som en pannkaka.

Imorse när vi vakande så hade vi inte ett barn i sängen, Axel hade sovit hela natten i sin egen säng! Så detta ska vi minsann fortsätta att uppmuntra!
På förmiddagen hade Alexander en golftid så då passade jag och barnen på att bestämma träff med Liselotte + barn  i Lerum. Barnen lekte i någon timma på den stora lekplatsen innan vi gick hem till dem för lite lunch.
 
 
Planen var att vi skulle stanna en stund på eftermiddagen med men då Axel, för andra dagen i rad fick ett bryt när det är dags för lunch så blev det andra planer. Det är inget som är bra, allt är fel och vanligtsvis så brukar hans utbrott gå över rätt fort men nu är det helt plötsligt helt omöjligt att få honom ur det. Tillslut fick jag nog och tog vårt pick och pack och åkte hem. Axel skrek och slogs hela vägen till bilen och när vi kom hem så somnade han av utmattning. 
Senare på eftermiddagen så gick hela familjen (Axel cyklade) till affären och fick iaf ett bra avslut på dagen. Måtte denna period gå över fort för det är inte kul för någon, allra minst Axel. 

Kommentarer
Postat av: ▲ R O B I N N S

Men gud va söt! :)

2015-05-01 @ 20:34:34
URL: http://robinns.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0