Nytt överkast med kuddar!

När jag fyllde år så fick jag ett presentkort av man + barn på en inredningsbutik i Göteborg. Jag har spanat in ett överkast från Hay och snygga kuddar till detta så nu är dessa beställda och jag väntar bara på att de ska komma in till butiken! 

(Bilder lånade från www.kvartinteror.se)

Så nu ska hon som aldrig bäddar sängen börja göra detta, några dagar i veckan iaf :P 

Funky uppvisning och Liseberg!

Vår dag startade med att Axel hade sin uppvisning med Funkykidz. De var så duktiga och jag kände mig stolt som en tupp över allt han lärt sig i höst! 
Efter showen åkte vi vidare till Liseberg för att spendera en mysig eftermiddag där. Ganska lite folk faktiskt och barnen slapp stå i kö till attraktionerna! 

Å hej vad det går!
Axel kände sig stor idag och åkte flera saker själv. Men karuseller som minibergbanan etc är fortfarande för läskiga :)


Det blev även ett besök hos tomten där det skrevs önskelistor och Axel tog sig ett prat med tomten. Han lovade bland annat att han skulle bråka mindre med sin syster... :)


Älskar Siris önskelista!


Och Axel som börjat skriva sitt namn..


En mysig eftermiddag och vi fick även med oss 2 kg choklad hem.. Axel var överlycklig och ansåg att det minsann var han som vann :)


Stackars katt..

Ja Fidde har det inte lätt nu. Stackarn har ett dränage i ansiktet och en tratt runt huvudet och han mår varken bra eller är glad. Och han som är allt annat än en innekatt får inte gå ut. Nu får han iaf penicillin två gånger per dag och smärtstillande en och på tisdag ska dränaget plockas bort. Hoppas verkligen att det läker fort så han kan få bli sig själv igen! 


En groggy katt precis hemkommen från veterinären.

Våra helgplaner har grusats rätt rejält tyvärr och barnen är riktigt uttråkade efter en vecka hemma. Men imorgon blir det förskola och jobb igen så satsar vi på en mer lyckad helg nästa vecka!

En vecka att stryka..

Usch och fy för denna vecka! Hela veckan har kantats av ögoninflammation och till råga på allt så kom katten hem idag helt blodig i huvudet. Han har kliat upp ett sår som han fick förra veckan och veterinären trodde det var en varböld som ställde till det så han får tillbringa dagen på veterinärkliniken. Tur att han är försäkrad! 

"Hej då Fidde" 


en liten längtan...

Det var länge sedan jag skrev något här och det har varit ett medvetet val. Jag blev less och bestämde mig helt enkelt för att sluta blogga. Men så kom den där lilla längtan ändå tillbaka, den anledningen till att jag faktiskt började blogga en gång i tiden och det är helt enkelt det att det blir som en dagbok, nåt att titta tillbaka på så jag har beslutat mig för att ge det en liten chans.
 
Det är mycket på gång i vårt liv just nu, allt vill jag inte dela med mig av men det allra roligaste just nu måste ju ändå vara vårt husbygge som kommit en bra bit påvägen! Vårt radhus är även det sålt och det gick över förväntan!!
Här kommer lite bilder, från endast förberedd tomt till för någon vecka sedan. Än så länge tycker jag det mest ser ut som en låda men det kommer nog bli hur bra som helst när allt är på plats!
 
Barnen är förväntansfulla minsann!
 
Innan gjutning av grunden.
 
Grunden färdig
 
Blivande vardagsrum, vår soffa kommer bli i största laget har vi kommit på...
 
 
Nästa steg är takfönster, takpannor och panel! Fönster på övervåningen är insatta efter denna bild är tagen.
 
Så framöver kommer nog bloggen handla mycket om vårt husbygge och jakt på kommande inredning! 
 

RSS 2.0